Pomelo Grafikai Stúdió / Szilágyi Barna E.V.

Pomelo Grafikai Stúdió / Szilágyi Barna E.V.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Szakterületünk az egységes céges arculat tervezés és weboldal készítés. 2006 óta foglalkozunk grafikai tervezéssel és weboldal kivitelezéssel.
Nálunk egy helyen tudja megrendelni a névjegykártyája nyomtatásától a cégtáblájának kivitelezésén keresztül a mobil eszközökre is optimalizált weboldalának elkészítését.

Temékeink

Esettanulmány

A Foglaljorvost.hu portál fő célja, hogy megkönnyítse a betegek számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. Ezt az otthonuk kényelméből tudják megtenni hosszas keresgélés és telefonálgatás elkerülésével.
2014-ben a tulajdonos elérkezettnek látta az időt, hogy oldaluk teljes arculatváltáson essen át. A korábbi felület kényelmetlenné és elavultá vált. Ahogy az oldal egyre nagyobb számú igényeket kezdett el kiszolgálni, úgy jelntek meg az igények új funkiók beépítésére is.
Az új megjelenéssel a letisztult, könnyen átlátható megjelenés mellet az egyszerű és gyors kezelhetőség volt a cél.
Az online arculattervezés mellett a vállalkozás rendezvényein használt kiállítási anyagok grafikai tervezését is végeztük.
A vállalkozás rövid idő alatt megtöbbszörözte forgalmát.
Napjainkban az oldalon történt foglalások számai közelítik a 900.000 foglalást.