VDZ Sys Informatika Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

VDZ Sys Informatika Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Győr-Moson-Sopron megye

Cégbemutató

Cégünk a jelenlegi formáját 2011-ben nyerte el. 100%-ban magyar tulajdonú, folyamatosan potenciálisan növekvő vállalkozás. Nem csak szolgáltató, kereskedő, hanem komplex üzleti megoldásokat szállító vállalat vagyunk. Számunkra a folyamatos és kiszámítható megrendelői kör a fontos, igyekszünk az árainkkal és a szolgáltatásainkkal maradéktalanul helyt állni. Csapatunk felkészült, hatékony, profi és gyors munkavégzéssel segíti elő az Ön cégének folyamatos működését, fejlődését.
Alapvetően IT megoldásokat nyújtunk meglévő és leendő ügyfeleink számára. A szakterületen belül a szolgáltatás üzletágunk mérettől függetlenül az 1 vagy akár 200-300 fős cégeket -több telephellyel is- kiszolgál. Megoldásaink közt LINUX és Windows alapú szoftverek és szerverek, VPN megoldások, IT biztonság, vírusvédelem, adatmentések, az ezekhez köthető megoldások mind-mind megtalálhatóak. Cégünk az ESET Nod32 vírusvédelem hivatalos forgalmazója, Microsoft Partner.

Temékeink

Esettanulmány

Megyei érdekeltségű gyártó üzem, több mint 200 alkalmazottal. 2M Ft éves árbevétellel.
Virtualizált rendszer tervezése és építése. Régi elavult, lassú rendszer javítása. A fájlszerver jogkövetésének biztosítása és a skálázható erőforrások megvalósítása.
A megvalósított konstrukcióban a jelenlegi szerverek helyét önálló fizikai DELL szerver cluster váltotta fel VMWare virtuális környezettel. A hálózati file tárolást egy DELL storage biztosítja, ami egy olyan cél hardware ami fel van készítve a gyors és biztonságos redundáns működésre. A szerverek működését virtualizációs megoldással biztosítjuk, illetve, HA összeköttetést építünk a virtuális kiszolgálók között. A virtualizációs környezetben 1-1 Microsoft Windows szerver futtatására van lehetőség, A szerverek FC hálózaton csatlakoznak storage-hoz és egymáshoz egyaránt. A mentéseket egy Synology NAS eszközre el tudjuk helyezni, amit fizikailag is el tudunk határolni az eredeti hálózat és szerver helyszíntől is. Természetesen mentések a szerverekre, a storage-re is készülnek. A szervereket és storage eszközt egy új és zárható RACK szekrénybe helyezztük, saját UPS megoldással biztosítva az áramellátást. A szerverek és a storage is redundáns táppal ellátott eszközök.

Előnyök:
- redundáns elérés, geo redundancia
- sebesség, fájlelérés
- biztonság
- bővíthető és kiszámítható eszközök
- hosszú garancia időtartam
- ipari megoldás
- levelezés frissítése
- automatizált és kombinált mentések
- fizikailag elszeparált 5 év garanciális szerverek
- új hálózati eszközök, logika
- szerverek virtualizálása
- Microsoft o365 levelezés
- külön storage szerver

Weboldal: