SCEE Kutató Központ Korlátolt Felelősségű Társaság

SCEE Kutató Központ Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk WEB-es alklamazás fejlesztéssel foglalkozik. Ezen belül kereskedelmi rendszerek, számlázó programok, web áruház fejlesztés, digitális asszisztensek létrehozása, beépítése, mesterséges intelligenciával készített bemutató videok és honlapok.

Temékeink

Esettanulmány

A partner az élelmiszer nagykereskedelem területén tevékenykedik, mélyhűtött árukat szállít ki kiskereskedelmi partnereihez, boltokba, trafikokba, éttermekbe stb. A végben a szezontól függő létszémmal dolgoznak, 5-10 fő között. A piaci körülmányek részben kedvezőek, az orszgában négy cég van, aki ezt a területet lefedi, ezen partnerünk a nyugat-dunántúli régiót fedi le.. Erőforrásaik közé tartozik egy saját telephely, mályhűtő raktárral és hűkő kocsikkal.
A problémájuk korábban az volt, hogy a kiszállítás ugyan gépesítve volt, de kézi adatgyűtő terminálokkal rendelkeztek a sofőrök, akik az árut szállították, valamint túrajáratban vitték az árut, előzetes rendelések nélkül. Mind a közőontban, mind a gépkocsikon lokális programok futottak, a központban nap közben nem tudtak az árumozgásokról és pénzügyi folyamatokról, sok időt igányelt a mindennapos készlet és pénzügyi elszámolás.
A cégünk megoldása egy WEB áruházzal integrált vállalat irányítási rendszer bevezetése volt. Mivel a rendszer a saját szerverünkön üzemel, felhő alapú programokkal, ezért az ügyfélnél semmit sem szükséges telepíteni, elegendő az eszközön futó böngésző program. Ennek következtében a a központ on-line kapcsolatban áll az értékesítőkkel, és mind készlet szinten, mind pénzügyileg a napi zárások gyakorlatilag percekre rövidültek a korábbi több órás időtartamokról. Ezen kívül az internetes rendelések a készletezési költségeket is csökkentették, valamint a teljeskörű automatizációval sok időt spóroltak a különböző logisztikai és péntügyi folyamatokban.. Az automatikus és tervezhető lekérdsezések segítségével napra készek minden fontos céget érijtő paraméter tekintetében.

Weboldal: