WebDeb Engine Kft.

WebDeb Engine Kft.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Pest megye, Budapest

Cégbemutató

Az ügyfélre szabott megoldásokat mindig is fontosnak tartottuk, legyen szó a megjelenésről vagy az oldal motorjáról. Hisszük, hogy ezzel a megközelítéssel ügyfeleink minden igényét ki tudjuk elégíteni.

Roppant fontos, hogy weboldalunk a hibátlan működés mellett impozáns arculattal, átlátható és felhasználóbarát felülettel fogadja a látogatókat. Gondosan ügyelünk rá, hogy ügyfeleink számára csomagolás fronton is a legjobbat nyújtsuk.

Minden egyes megbízásunk programozását tiszta lappal kezdjük - ezáltal a kódjaink megfelelnek a legfrissebb szabványoknak és ajánlásoknak. Ez biztosítja a böngésző-kompatibilitást és keresőkre való optimalizálást.

Esettanulmány

Hadjú-Bihar megyei, 20 főt foglalkoztató alapvetően műszaki cikkeket forgalmazó webshop webes felületének kialakítása.
Mára rendkívül fontos az online értékesítésnél egy jól átgondolt, logikusan felépített, felhasználóbarát működés és gyors betöltés webshop. Habár számtalan dobozolt megoldás van erre a piacon, tapasztalatunk, hogy nagyobb forgalmú, komolyabb végek számára személyre szabott megoldás szükséges. Ez nem csak a látogatók számára is elérhető front-end oldalra vonatkozik, hanem a mögötte meghúzódó ügyviteli funkciókra, mely szintén az ügyfélre szabottan készül el.
Cégünk az ügyfél igényeit feltárva készít grafikai tervet a megvalósítandó webes felületről, majd annak átbeszélése és pontosítása után valósítja meg azt. Az egyedi fejlesztésnek hála kompromisszumoktól mentes működés valósítható meg, amely rendkívül nagy előny a kész megoldásokkal szemben, ami és sokszorosan meg is térül.