STARK Solution Számítástechnikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

STARK Solution Számítástechnikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Országos

Cégbemutató

A Stark Solution Kft. fő profilja a Microsoft szoftverekre, felhős platformra épülő virtualizációs, online kommunikációs és informatikai biztonsági rendszerek és megoldások tervezése, kivitelezése és üzemeltetése. Kiemelkedő szakmai tudással rendelkező csapatunk felkészült arra, hogy ügyfeleink elképzeléseit átültesse a valóságba. Minden megoldásunkban kiemelten figyelünk a technikai és anyagi megfontolások lehető leghatékonyabb összeegyeztetésére, hogy az ügyfél minden igényt kielégítő, költséghatékony és biztonságos informatikai háttérrel dolgozva a lehető legtöbbet hozhassa ki vállalkozása, intézménye, szervezete lehetőségeiből.
A Stark Solution-nél hosszú távú üzleti kapcsolat építésére törekszünk ügyfeleinkkel, ezért mindig a partnereink számára elérendő célokat vesszük figyelembe a rövidtávú üzleti megfontolások helyett.
A minket vezérlő alapvető értékek az élvonalbeli szakmai kompetencia, a kiváló minőség, a hatékonyság és a vevői elégedettség.

Esettanulmány

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság a belügyminiszter által irányított, önállóan működő és gazdálkodó központi költségvetési szerv. Székhelye: Budapest. Az OVF-et főigazgató vezeti. Munkáját gazdasági és műszaki főigazgató-helyettes segíti.
Az OVF működése az ország egész területére kiterjed. Jelenleg kb. 238 főt foglalkoztat. Szakembergárdájának jelentős részét továbbra is az egyes vízügyi szakmák képviselői és a vízügyi projektek lebonyolítását ellátó projektiroda munkatársai adják, kiknek tevékenységét természetesen a szokásos háttérfunkcióban dolgozó kollégák támogatják. Így a mérnöktől és a hidrológustól kezdve a közgazdászon át az informatikusig számos szakma és szakterület együttműködése biztosítja a Főigazgatóság tevékenységének kereteit. Az OVF alá további 12 területi igazgatóság tartozik, így a teljes létszám 3.426 fő.

A gátőrök részére, olyan hordozható infromatikai eszközt biztosítani, ami egyszerre oldja meg a használatot a terep és a környezeti viszonyok között és az irodai munka során. Egyszerűen kezelhető, akár tollal ís írható felülettel rendelkezik, de asztalnál hagyyományos gépeléssel is használható. Vízállósága magas, nem csak fröcskölés álló.
A fenti igények rendszerint drága ipari eszközökkel megoldhatók, amik viszont irodai használatra már kevésbé praktikusak. A speciális tokkal ellátott Microsoft Surface Go eszközök jelentősen olcsóbbak és minden kritériumnak megfelelnek. Az IP 68-as tokkal külső helyszínen nagy biztonsággal használható, nagy esőben vagy árvíz során is. Az ütődést, leeseést is jól viseli. Iridában a tokból kiemelve mágnesesen csatlakoztatható billenytűzettel használható. A Windos-os eszköz üzleti hálózatba könnyen integrálható, biztonságosan és egyszerűen üzemeltethető.