Profi WebDesign Korlátolt Felelősségű Társaság

Profi WebDesign Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Kik vagyunk?

A Profi WebDesign csapatát olyan szakemberekből válogattuk össze, akiknek fontos, amit csinálnak és szeretik is a szakmájukat. Magas szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk minden munkát a sajátjaként kezel, nem végzünk tömegtermelést, így lehetünk igazán kreatívak és hatékonyak.

Mit csinálunk?

A szolgáltatás palettánkat az évek alatt igen szélesre bővítettük az ügyfeleink igényeihez igazodva, mert számunkra az a legfontosabb, hogy akinek mi dolgozunk, mindenben számíthasson ránk a webfejlesztés területén, mert egy laikusnak nagyon könnyű elveszni ebben a széles online világban, ahol egyre komolyabb versenyhelyzet alakul ki és egy vállalkozásnak nagyon fontos, hogy naprakész legyen a területen, mind külső megjelenésben, tartalmilag és funkcionálisan is. Az eddigi visszajelzések alapján, nagy örömünkre ez a törekvésünk jól megtud valósulni a mindennapokban, a legtöbb ügyfél pont emiatt választ minket.

Temékeink

Esettanulmány

Ügyfelünk, a Brustor Magyarország Kft. (www.brustormagyarorszag.hu) kiemelt szerepet képvisel a luxus árnyékolástechnika területén, konkrétan a pergolák építésében. Kizárólagos magyarországi forgalmazói a belgiumi Brustor cégnek (www.brustor.com). Mostanra több mint 20 alkalmazottal rendelkeznek, domináns szereplői ennek a területnek.
Több éve dolgozunk együtt, mi kezeljük a hirdetési kampányaikat, a weboldalaikat, a közösségi média felületeiket. Nagyjából másfél évvel ezelőttig Excel dokumentumokban rögzítettek minden adatot, amely az ügyfelek számának a növekedésével problémássá vált. Innen indult részükről a felvetés, hogy szeretnének használni egy ügyfélkezelő rendszert. Ezalatt mi már majdnem befejeztük a felhő alapú CRM rendszerünket (www.procrm.hu) és megbeszéltük, hogy amint készen lesz elkezdik használni. Azóta is használják, nagyon nagy segítséget jelent nekik, mivel nincs szükség tömeges Excel dokumentumok használatára, mindent tudnak rögzíteni a rendszerben visszakereshető formában. Az alkalmazottak rendelkeznek saját fiókkal, amelyen keresztül el tudják végezni a napi feladataikat. A weboldalaikon elérhető értékesítési űrlapok össze vannak kapcsolva a CRM rendszerrel (www.procrm.hu), így aki ajánlatot kér, bekerül a rendszerbe és el tudják kezdeni az ajánlatadási, kapcsolatfelvételi folyamatot.
A CRM rendszerek nagyban megkönnyítik a vállalkozások életét, akár azokét is ahol csak 1-2 dolgozó van, hiszen az adminisztrációs munka mindig nagyon sok, a rendszerrel pedig időt spórolnak és biztos hogy semmit nem fognak elfelejteni. Az általunk kínált rendszer (www.procrm.hu) közel 40 különböző bővítménnyel rendelkezik, az ügyfeleknek biztosítjuk mindet, de ha valamelyikre nincs szükségük, akkor egyszerűen ki lehet kapcsolni. A Brustor Magyarország Kft. esetében az eltelt időszak alatt közel 1000 ajánlatkérés érkezett a rendszerbe. Ezek között van sok olyan eset, hogy az ajánlatkérő nem azonnal szeretné megrendelni a terméket, hanem később, akár fél év múlva. Ezt lehet rögzíteni a rendszerben, minden alkalmazott látni fogja és értesítés formájában a rendszer jelezni fogja a kapcsolatfelvételt amint elérkezik az időpont. Tehát egy CRM rendszer önmagában nagy segítség a vállalkozásoknak, mi pedig igyekeztünk minél többet hozzáadni, hogy elégedettek legyenek az ügyfelek és az Ő munkájukat támogassa. A rendszert folyamatosan fejlesztjük, így mindig kerülnek be módosítások vagy új bővítmények. Igény van kiegészítőkre, mi pedig igyekszünk ezeket megvalósítani.