Tharanis Ügyvitel Korlátolt Felelősségű Társaság

Tharanis Ügyvitel Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Tharanis ügyvitel egy kimondottan webáruházak részére kialakított felhő alapú ERP rendszert kifejlesztő vállalkozás. Egy szoftvert alkottunk, ami teljes egészében felügyeli webáruháza(i) működésének minden részletét, legyen szó számlázásról beszerzésről, futárszolgálatok kezeléséről, NAV jelentésről, utánvét kezelésről vagy beszerzésről. A rendszer bárhonnan elérhető, nincs szükség hosszadalmas telepítésre. Intézheti ügyeit, ellenőrizheti folyamatait a világ bármely pontjáról, köszönhetően a modern, felhőalapú papírmentes technológiának!

Temékeink

Esettanulmány

A vagyaim.hu webáruház üzemeltetője a Webshop Logisztika Kft., mely 2011-es alapítása óta felnőtt erotikus termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozik. Éves árbevétele folyamatosan növekvő, 2020-ban már meghaladta az 1,7 milliárd forintot, melyet 14 fős foglalkoztatotti létszám mellett tudott elérni, miközben az átlagos kosárérték a webáruházban 15.000 forint volt.
Már az alapításkor szükség volt egy jól működő webáruházi ERP rendszerre, de a piacon nem talált ennél megfelelőbbet a webáruház. (A Tharanis ügyviteli rendszer kifejlesztője a Landax Bt volt 2011-ben, melyet tulajdonosi struktúraváltás miatt 2021-ben immár a Tharanis ügyviteli Kft. értékesíti).
A vagyaim.hu alapvető elvárása az volt, hogy könnyen és egy folyamatban, LEAN szerűen kialakított rendszerben le tudja kezelni a webáruházba érkezett rendeléseket a kiszámlázásig és futárszolgálatoknak való átadásig, mely rendszer a készletezést is követni tudja naprakészen.
A vagyaim.hu választása a Tharanis ügyvitelre esett, mert:
- gyors, hatékony (LEAN), a mindennapokban tesztelt és fejlesztett felhőalapú rendszer. Tharanis Webshop ERP – egy vállalatirányítási rendszer, mely kezdetektől fogva webáruházak részére lett kifejlesztve.
-A számlázásról, beszerzéstől, raktárkezeléstől, elektronikus kiszedési jegyzéktől, futárintegrációktól kezdve, a vevőtől történő pénz beszedéséig mindent kezelő rendszer, mely automatizálja a folyamatokat.
-A Tharanis felhőalapú, ezáltal egy böngésző és egy internetkapcsolat segítségével bárhonnan elérhető. Nem igényel külön telepítést, hanem online böngészővel (pl. Google Chrome, Firefox) elérhető a világ bármely pontjáról, ugyanakkor biztonságos is, köszönhetően az SSL titkosításnak.
-A Tharanis nem egy meglévő ügyviteli rendszer, webáruházakhoz „alakítva”, hanem több milliárd forgalmú webáruházak igényei alapján lett a kezdettől fogva kialakítva. Kipróbált és hatékonyan működő rendszer, a modern felhőalapú kiszolgálás miatt folyamatosan, telepítés nélkül fejlődik.
-Folyamatainkat teljesen papírmentesé tettük! A raktári kiszedés, csomagolás és számlázás is mind elektronikusan történik. Így évi több százezer oldalt és ennek nyomtatási idejét tudja megspórolni.
Hogy csak egy videós példát mutassunk a csomagolásról:
https://www.youtube.com/watch?v=EGw0c4givXk
mely azóta már annyit fejlődött, hogy a cég nem nyomtat számlát se, azt is elektronikusan küldi ki a vevők részére.
Ennek köszönhetően a raktárban összesen 7 fő kezeli le a több mint 1,7 milliárd forintos (110.000 vásárlásból álló) forgalmat az év során.