Webery Digital Agency Korlátolt Felelősségű Társaság

Webery Digital Agency Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Webery Digital Agency Kft tapasztalt szakemberek és korábbi kollégák által alapított digitális ügynökségként 2018 tavaszán kezdte meg működését, elsősorban budapesti reklámügynökségek digitális alvállalkozójaként. A cég folyamatosan növelte megbízásainak és alvállalkozóinak számlát, valamint stabilizálta növekedését és eredményét az első 2 üzleti évében. A Webery kiemelt szakmai tapasztalatra tett szert a nagy márkák promóciós weboldalainak elkészítésében és online reklám felületek tervezésében. A projektek a legnagyobb nemzetközi márkák számára készültek, mint Coca-Cola, Nivea, Mercedes, Bridgestone, Heineken, Aegon
Továbbá cégünk másik fő tevékenységét képezi az egyedi igények szerint történő szoftverfejlesztés is.
Foglalkozunk vállalatirányítási rendszer modulok és kiegészítő szoftver alkalmazások eladásával, hardver eszközök kis,- és nagykereskedelmével, illetve multimédiás és infokommunikációs eszközök kereskedelmével.

Temékeink

Esettanulmány

Kezdetben egyéni vállalkozásként indult 2000-ben, majd betéti társaságként működött. Főtevékenysége a palackos gáz ezen belül is cseppfolyósított propán - bután gázkeverék a PB-gáz, valamint a tiszta propán gáz forgalmazása volt. Emellett a cég 2008 óta foglalkozik takarmánykeverékek forgalmazásával. Jelenleg bérkevertetésben saját receptúra szerint kevertetik takarmányainkat, magas minőségi követelményeknek megfelelően.
Eleinte a lakossági felhasználóinkat láttuk el majd egyre több cég beszállítójaként megkezdte a motorikus gáz értékesítését is.

A vállalkozás gyakorlatilag számlázó programon és iktató rendszeren kívül nem használt más típusú szoftvert
előirányoztak egy olyan beruházást, melynek keretében egy minden folyamatra kiterjedő vállalatirányítási rendszer bevezetése került sor.
A vállalkozás működési folyamataiba az alábbi célterületeket érintően került bevezetésre vállalatirányítási rendszer:
- pénzügyi, számviteli terület
- beszerzési, logisztikai terület
- vállalati CRM, értékesítés terület
- gyártási terület
- humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés
- kontrolling és döntéstámogatás
- elektronikus iratkezelési megoldás
- internetes értékesítés (vállalati webáruház)
A vállalatirányítási rendszer segítségével optimalizálásra kerültek a cég belső folyamatai a munkaerő-ráfordítások, a raktárkészletek, ennek következtében évről évre kimutatható megtakarítások jelentkeznek, melyek tovább erősítik a kft. fejlődési lehetőségeit. Gyakorlatilag az összes folyamatra kiterjedő szabályozott működtetési és ellenőrzési rendszer került kiépítése, az ehhez kapcsolódó személyi kompetenciák, döntési jogkörök pontosan meg lettek határozva és a szükséges információs hátteret is megteremtették.