WIN INVESTOR Vállalkozásfejlesztési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

WIN INVESTOR Vállalkozásfejlesztési Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Pest megye, Budapest

Cégbemutató

A Win Investor Zrt. jogelődje a Win Investor Kft. 1995-ben alakult, a részvénytársaság 1998-ban jogfolytonos átalakulással jött létre. A Win Investor Vállalkozásfejlesztési Zrt. komplex informatikai szolgáltatást nyújtó vállalkozás. Alapvető törekvésünk elérhető áron, minőségi szolgáltatást nyújtani. Win Investor Zrt. rendszer integrációs tevékenységi körébe a felhasználói igények alapján tervezett vállalatirányítási informatikai rendszerek, az integrált és menedzselhető hálózati eszközök, a szoftver- és hardver-rendszerintegráció, a szoftverfejlesztés, az egyedi és speciális hálózatok, a hálózatbiztonság eszközei tartoznak. Az informatikai üzletág fejlődése indikálta, hogy a cégünk elkezdett foglalkozni a Microsoft és egyéb fejlesztő cégek felhő alapú szolgáltatásaival. Kiemelt feladatnak tekintjük a megvalósított rendszerek technológiai követését, a támogatás gyorsaságát, a szolgáltatások – elsősorban szerviz - magas színvonalának biztosítását.

Temékeink

Esettanulmány

A Startker Termelő és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult családi vállalkozásként. Néhány évig varrodaként működött, majd gazdasági és pályázati tanácsadás vált a cég fő profiljává. De jelenleg is több prémiumkategóriás autógyár beszállítója üléshuzatok tekintetében.

Régi elavult munkaállomások és a hozzájuk tartozó szoftvercsomagok cseréje, fejlesztése.
A Startker Kft. a havi átalánydíjas szolgáltatásunkat veszi igénybe, amely részeként folyamatos felügyeletet élvez a teljesen informatikai infrastruktúrájuk. Az elmúlt években saját forrásból és pályázati forrásból is folyamatosan fejlesztéseket eszközöltek az eszköz és szoftver állományukban. Új munkaállomások és egy új szerver került beszerzésre a hozzájuk tartozó szoftver csomagokkal együtt. Korábban a cég néhány dolgozója régi elavult munkaállomáson dolgozott, mely által növekedett az elvégzendő munkára fordított idő, továbbá az elavult operációs rendszer miatt (a vírusvédelmi előfizetés ellenéri is) megnövekedett biztonsági kockázatot jelentett a konfiguráció a hálózatban. A régi gépek helyett új gépek és gyártói, fejlesztői támogatást élvező szoftverek kerültek beszerzésre. A korszerű hardver és folyamatos támogatást élvező szoftverekkel, növekedett munkasebesség, és megszűntek a biztonsági kockázatok. Mivel rövidebb idő alatt, több munkát tudnak végezni a dolgozók, ezzel hozzájárulnak a cég hatékonyságának növeléséhez.