Zoosh Magyarország Kft.

Zoosh Magyarország Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Zoosh Magyarország Kft. az új enterprise digitális platformokra épülő, valamint a felhő alapú üzleti megoldásokra specializálódott Zoosh Holdings csoport magyarországi leányvállalata. Cégünk fő profilja digitális termékek és szolgáltatások felhasználói élményének a megtervezése, technológiai tanácsadás és szoftverfejlesztés, valamint felhő alapú megoldások szolgáltatása és üzemeltetése. A csoport vevői és partnerei számos európai országból kerülnek ki, mint például Írország, Egyesült Királyság, Finnország, Németország, Belgium és Magyarország.

Hivatalos SAP, Microsoft és Amazon partnerek is vagyunk. Ezáltal biztosítani tudjuk ügyfeleinket arról, hogy független tanácsadóként számukra mindig optimális, személyre szabott megoldást kínálunk. Legyen szó akár egyedi fejlesztésekről, felhasználói élmény megtervezéséről, a technológiai eszközök kiválasztásáról, a szoftverháttér megvalósításáról, vállalatirányítási rendszerek fejlesztéséről vagy felhő alapú alkalmazások üzemeltetéséről.

Temékeink

Esettanulmány

A Sole-Mizo Zrt. Magyarország piacvezető tejipari vállalata, mely az ország legszélesebb termékválasztékával rendelkezik. Négy hazai üzemükben – Szeged, Bácsbokod, Marcali és Csorna –, 1200 kollégánk munkája révén évente több mint 400 millió liter tejet dolgoznak fel. Termékeik országszerte elérhetőek, melyek között minden korcsoport garantáltan megtalálja a kedvére valót. A termékfejlesztéseik során a minőség és biztonság mellett nem csak a hagyományos fogyasztói szegmensre, hanem a speciális igényűekre, így a laktózérzékenyekre és a fogyni vágyókra is kiemelt figyelmet fordítanak, hogy ők se maradjanak ki a tejtermék-fogyasztás öröméből.

A nyers tej a Bonafarm Mezőgazdaság saját termeléséből, a Csípőteleken található tejtermelő tehenészeti telepről, valamint megbízható hazai termelőktől származik.
A Sole-Mizo cégcsoport éves szinten több mintl 400 millió kilogrammnyi tejet mozgat, amit több mint 50 ezer darab tehén biztosít, és ami 48 óra alatt képes megromlani. A begyűjtést több mint 100 kamion végzi 170-180 termelőnél, éves szinten 5,5 millió kilométeres utat téve meg.

A begyűjtés logisztikai feladatai gondos tervezést, szervezést igényel biztosítva a költséghatékony, rugalmas és könnyen változtatható napi operációt.
A komplex begyűjtési feladatokat korábban manuálisan, gyakorlatilag Excel-táblák segítségével szervezték, aminek során ezer és egy szempontot kellett figyelembe venni, miközben a felvásárolt tej mennyisége folyamatosan növekedett. A korlátozott hatékonyság, a nyomonkövethetőség vagy a helyettesíthetőség problémái mellett az is fontos kérdés volt, hogy a cég miként használhatja ki az SAP rendszer és digitalizáció által biztosított lehetőségeket. A SAP Cloud platformján (SCP) futó megoldást, ami nem csak a szállítási költségeken való több tízmilliós megtakarítást eredményezett a társaságnál, de a manuális munkafolyamatok csökkentését, áttekinthető tervezési, optimalizációs és szimulációs lehetőségeket, vagy akár a tervek és szimulációk digitális mentését is biztosítja olyan járulékos lehetőségekkel, mint a termelőkkel való kommunikáció digitalizációja.