WOOP MEDIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

WOOP MEDIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-Csanád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Woop Media Kft. 1991 decemberében kezdte meg működését.
Fő profilunk applikációk készítése, software fejlesztés iOS és Android plattformokra és a kapcsolódó professzionális tanácsadói szolgáltatások.
Napjainkban az informatikai világ az egyik legösszetettebb, legdinamikusabban és leggyorsabban fejlődő ágazat, ezért a szakemberektől is folyamatos fejlődést kíván. Ez a rohamos fejlődés a mobil plattformok területén figyelhető meg leginkább. Ahogy a világunk egyre inkább mobil világgá változik, úgy követeli meg a fejlődés a cégektől, szolgáltatóktól, hogy szolgáltatásaik mobilon is elérhetőek legyenek. Ma már az okostelefonok tudása a számítógépekével vetekszik, a telefonálás lassan másodlagos szerepet tölt be a telefonok életében. Ezek az igények, és az alkalmazások iránti egyre növekvő kereslet a cégektől is elvárja egy jó alkalmazás meglétét. A vállalkozások sikerét nagyban meghatározza, hogy ki vette fel leghamarabb a piaci versenyt egy használható és minőségi alkalmazással.

Temékeink

Esettanulmány

Éptészeti és mérnök tevékenységet végző nagyvállalat, nemzetközi piaci ügyfelekkel (Közel-Kelet, Európa), nemzetközi partnerekkel. A cég üzletpolitikájában szerepel, hogy a a lehető leghatékonyabban és legjobb minőségben szolgálja ki ügyfeleit. Ennek része, hogy az ajánlatkérésekre mielőbbi választ ad.
Mauális munkával elkészített árajánlatok jelentős munkaidőt vettek igénybe a vezető munkatársaktól. Egy árajánlat egy ágazatban általában részben repetatív feladat, így tömeges ajánlatkészítés esetén érdemes elgondolkozni az ismétlődő lépések automatizálásán
Előre definiálható árajánlati tételek rögzítése, meglévő partnertörzs integrálása, intuitív webes felületen keresztül történő kezelés, különböző formátumú adatexportálás (pdf, xlsx, stb.)

Weboldal: