Zengo Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Zengo Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Zengo több éve sikeresen működő, fiatalos, innovatív, szegedi székhelyű szoftverfejlesztő cég.
Fejlesztőinkkel és videószerkesztőinkkel egyedi megoldásokat kínálunk, maximálisan igazodunk
ügyfeleink igényeihez és sok esetben tovább látunk a megrendelőkben leírtaknál is.

Temékeink

Esettanulmány

A Prysmian cég erősáramú kábeleket, csupasz és szigetelt vezetékeket gyárt, mely termékek belföldi és külföldi értékesítésével a hazai és nemzetközi energetikai iparág kiszolgálása az elsődleges cél.
A manapság Prysmian néven ismert vállalat egyes kiemelt projektekben – az Olaszország és Dél-Amerika között az Atlanti-óceánt átszelő 5 150 km hosszú távíró vezeték lefektetése (1925), az Olaszország és Brazília között, távolsági hívásokat lehetővé tévő tengeralatti kábel lefektetése, valamint a Brazília és Észak-Afrika közötti összeköttetést megvalósító projekt – való részvételének köszönhetően korán kilépett a nemzetközi porondra.
Több mint 130 éves tapasztalattal a háta mögött a több mint 50 ország 91 üzemében 19 000 dolgozóval jelen lévő csoport erős pozíciót tart fenn az energetikai és távközlési kábelek szektorának csúcstechnológiai szegmensében.
A cég a gyártási utasítások Excelben történő vezetését, az ott működő képletek szerinti munkát szerette volna hatékonyabbá tenni.
Körültekintő és alapos konzultációk után kezdtük el fejleszteni a szoftvert, ami végig a partnerrel szoros együttműködésben zajlott. Igazi kihívást jelentett számunkra a konkrét gyártási folyamat elsajátítása, a képletek, számítások átfogó megértése és implementálása, hiszen mindez elengedhetetlen volt a webalkalmazás megalkotásához.
A végeredmény egy olyan felület lett, amelybe importálni lehet a különböző rendelési igényeket, a rendszer az ezzel kapcsolatban releváns, már létező gyártási utasításokból kiolvassa a megfelelő adatokat, kiszámolja a gyártandó értékeket, majd egy exportálható gyártási utasítást készít. Legfőbb hozzáadott értékünket képviseli, hogy a teljes felhasználói élményt újradefiniáltuk, melyet javaslatként fogalmaztunk meg megrendelőink számára; azóta is ennek megfelelően működik a webalkalmazás. A szoftvert az átadása után párhuzamosan használták az előző rendszerrel, hogy teszteljék megfelelő működését; az ekkor kapott visszajelzések alapján további support tevékenységet is biztosítottunk.