TECHRON Korlátolt Felelősségű Társaság

TECHRON Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A TECHRON Kft. csapatának, fejlesztői és szakértői referenciái 2001. óta jelen vannak a magyar piacon.
Cégünk többek között a magyar hitelintézeti-informatika és vállalat irányítási rendszerek meghatározó szállítója, több mint tizenöt éves rendszerfejlesztési- és rendszerszervezési tapasztalattal rendelkező szakembergárdával kínál teljes körű, integrált informatikai megoldásokat ügyfelei számára.
Az elmúlt öt évben nemzetközi minősítéssel rendelkező információ biztonsági szakértői csapatunkkal szolgálunk ki, teljeskörű szabályzati, minőség biztosítási, EU-s pályázati projekteket az államigazgatási, egészségügyi, pénzintézeti és középvállalati partnereink részére.
Szakembereink többségében felsőfokú végzettségű szervező mérnökök és támogató szakemberek, akik nagy összeszokottsággal rendelkeznek és megbízható, ütőképes csapatot alkotnak.
A TECHRON Kft fő tevékenységei vállalat irányítási rendszer fejlesztése, egyedi rendszerek fejlesztése, információbiztonsági megoldások.

Temékeink

Esettanulmány

A Nelson Flotta Lízing, Flotta kezelő Magyarország egyik legnagyobb autó lízing szolgáltatással foglalkozó társasága, amely tevékenységét az autópark kezelést, az autó, és a finanszírozás kiválasztásától a mindennapi és a rendszeres karbantartások szakszerű és költséghatékony elvégzésén át az autó értékesítését, tapasztalt szakemberekkel végzi.
Nelson Flottalízing az ügyfél, a Techron Kft a megoldás szállító számára az alábbi feladatokat, elérendő célokat határozta meg, melyek szakértő kollégáink bevonásával kerültek kialakításra. Több tízéves tapasztalatunk van összetett rendszerek bevezetésével összefüggésében és megtanultuk, hogy a sikeres projekt alapja, hogy ezen célokat partnereinket támogatva kompetens szakértőkkel együtt alakítsuk ki, akik az ő nyelvükön tudják megfogalmazni az összetett informatikai folyamatokat is.

A Nelson Flotta kezelőnél az alábbi projekt célok kerültek meghatározásra:
Értékesítés hatékonyságának növelése
Ügyfélelégedettség növelése
Működési hatékonyság-növelés
Döntéstámogatás
A vállalati munkaszervezés és munkafolyamatok támogatása
Pénzügyi, számviteli területet, teljes könyvelést lefedő funkciók kialakítása
IFS - Nelson interfész kialakítás a meglevő flotta kezelő rendszerhez





Az elvégzendő feladatok az alábbiak főbb értékekkel kerültek kivitelezésre, melynek eredményeképpen a már működő rendszer kimutathatóan növelte a cég eredményességét és mellette nagymértékben csökkentette az adott tevékenységekhez tartozó munkavállói időráfordításokat.
Az értékesítési (CRM) modul használatával lehetőség nyílt az összetett partner adathalamazok kialakítására és kezelésére. A tipizált adathalmazokban lehetőség van a partnereket az összes tárolt tulajdonságuk alapján csoportosítani (gazdasági forma, geolokáció, nem, kor stb).
Minden bejelentés naplózásra kerül és bármelyik pillanatban visszakereshető, lekérdezhető és nyomtatható.
A kontrolling rendszer szintén a teljes integrált megoldásunknak a része így alkalmas a könyvelési adatok teljes körű használatára, beleértve a különböző egyenlegek (tartozik, követel) vagy időszakok (aktuális napi, adott napi, negyedéves, havi, éves) kezelésére. A paraméterezésénél meghatározott adatok körének tényleges számszaki eredménye real time módon megjelenik ellenőrzési célból. Továbbá az integráltáság miatt felhasználhatók az analitikában előre definiált adatok is.
A kontrolling eszközünkkel a felhasználók számára olyan szabadon paraméterezhető eszközt adtunk, amellyel bármilyen kimutatást el tud készíteni a számvitelben és könyvelésben releváns adatok felhasználásával.
A bevezetett szoftver szerver kliens architektúrában íródott, melynek a legnagyobb előnye, hogy minden felhasználó a központi erőforrásokat használják ki és az ott telepített alkalmazásokat tudják használni.
A bevezetett rendszer rendelkezik a teljes könyvelést lefedő funkciók halmazával. A könyvelési rendszer teljes mértékben multi devizás felépítésű és tartalmaz elemzőkód dimenziót is.