I-Tech Consultancy Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

I-Tech Consultancy Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Az Itech Kft-t magánszemélyek alapították 2014-ben,

Cégünk elsődleges célja, hogy innovatív és magas színvonalú szolgáltatásai révén az IT piac meghatározó szereplőjévé váljon.

Társaságunk vállalati partnereinek kínál hatékony informatikai megoldásokat üzleti tevékenységük biztonságos és folyamatos támogatásához és fejlesztéséhez.

Szolgáltatásaink:

Egyedi szoftverfejlesztés
Szoftvertesztelés
Alkalmazásüzemeltetés.
Mobilalkalmazás fejlesztés
Elektronikus ügyintézési megoldások


Kollégáink nagy tapasztalattal rendelkeznek, informatikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, támogatásában.

Célunk hogy partnereink üzleti igényeit megértve, hosszútávú, hatékony és felhasználóbarát megoldásokat alakítsunk ki ügyfeleink munkatársainak maximális elégedettségére.

Temékeink

Esettanulmány

Az esettanulmányban szereplő ügyfél pest megyei HR szolgáltató cég
A megoldandó üzleti probléma elemei:

A partnernél a munkavállalási folyamat során számos dokumentumot kell aláírnia a munkavállalóknak (pl. munkaszerződések, nyilatkozatok, stb.)

Mivel a munkavállalók kihelyezetten végzik a kölcsönbevevő cégek telephelyein a munkát, amik sokszor rövidtávúak és általában sürgősen kell elintézni a dokumentációt, ezért sokszor gondot okoz a személyes aláírási procedúra.

Megoldandó feladat az ügyfelek távoli azonosítása, szerződéskötések aláírása, nyomtatványok kitöltése online, elektronikus úton, és a keletkezett dokumentumok tárolása, visszakereshetősége.

A feladat az aláírás folyamatának
● Digitalizálása, egyszerűsítése
● Ellenőrizhetőségének (auditálhatóságának) biztosítása
● Jogi értelemben való megfelelés biztosítása; bizonyító erejű legyen bírósági eljárásokon.




Az alkalmazott megoldásunk egy olyan szerveroldali backend rendszer és egy webes illetve mobil applikáció, ahol a felhasználóknak (munkavállalól és céges partnerek egyaránt) nem kell személyesen megjelenni a szerződések aláírásához, hanem egy sima selfie-velilletve az azonosításra alkalmas igazolvány képével (személyi, diákigazolvány)
tudnák magukat azonosítani. Ezt az azonosítást nagy biztonsággal
automatikusan kell elvégezni. A rendszernek meg kell felelnie a jogi és
adatbiztonsági követelményeknek.