Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Maróti Könyvkereskedés és Könyvkiadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk a rendszerváltozást követően, 1991-ben alakult családi vállalkozásként. Eredeti célkitűzésünk alapján kizárólag autós és motoros javítási kézikönyveket és járműtechnika történeti albumokat szerettünk volna forgalmazni.
A világ azonban nagyot változott 1991 óta. Eredeti elképzelésünket a mai napig megtartottuk, hiszen ma is kizárólag autós -motoros közegben mozgunk és bár a nevünk könyvkereskedés, alapvetően járműtechnikai szoftverek forgalmazása, fejlesztése a fő területünk.
Bízunk benne, hogy ma már egyetlen olyan autószerelő műhely, járműtechnikát tanító szakmai közép- és felsőfokú oktatási intézmény sincs, ahova az általunk forgalmazott Autodata / HaynesPro szoftverek és autójavítási szakkönyvek ne jutottak volna el.
Tevékenységi körünk tovább bővült a Maróti Szerviz Szoftverrel (MSS), ami egy saját fejlesztésű ügyfél-járműnyilvántartó szoftver. 2020-tól felnőttképzéssel, online oktatással is foglalkozunk.

Temékeink

Esettanulmány

Az információ és a tudás hatalom, ha jól használod győzelem” tartja a mondás. Ezt a sokak által ismert és idézett mondatot választottuk most mottónak, mert vállalkozásunk elmúlt 30 éve alatt mindig olyan terméket értékesítettünk partnereinknek aminek a beszerzési ára, - ha partnerünk jól használta - napokon belül megtérült, és utána már egyértelműen folyamatosan hasznot hozott. Az általunk forgalmazott járműtechnikai szoftverek adatbázisok nélkül nem lehet korrekt módon gépjárművet javítani.
Speciális szakmai CRM szoftverünk, az MSS az ügyfél és járműnyilvántartástól a számlázásig minden autószerelő műhely igényét ki tudja elégíteni.
Szakmai online oktatásaink, gyakorlati oktatási központunk pedig olyan magas szintű, hogy 2020-tól a PICO Technology Ltd angol cég kizárólagos magyarországi oktatási központja címet nyertük el.
Mi nem csak oktatunk, hanem természetesen PICO termékeket és szoftvereket is forgalmazunk.

Elektromos autók szervizelése

A hibrid és elektromos autók száma folyamatosan emelkedik. Minden tulajdonosban - legyen az magán, vagy jogi személy- kérdésként merül fel, hol fog találni az autójához hozzáértő szervizt és megbízhatóan képzett szerelőt.
A zöld rendszámos autók karbantartása és javítása más ismereteket kíván, mint a hagyományos és benzinüzemű járműveké. Bár már van néhány elektromos járművek javítására specializálódott független szakszerviz és a márkaszervizek munkatársai is kapnak képzést, országos szinten ez nem jelent megoldást.

A Maróti Könyvkereskedés Kft. mindig is az autószerelők tudásbázisa volt, ma már nem hagyományos járműtechnikai szakkönyvek és tankönyvek segítségével juttatjuk el a tudást, hanem haladva a kor kihívásaival nyilvántartott felnőttképző helyként szervezük a járműfenntartó szakmában dolgozók elméleti és gyakorlati szakmai továbbképzését.
Az országban egyedülálló módon 60 óra Hibrid-és elektromos járművek magyar nyelvű e-learning tananyagunk van, amely megfelel a nemzetközi elvárásoknak is.
A hibrid autó javításhoz, szereléshez pedig még további 96 óra kiscsoportos, ill. önálló gyakorlati képzést biztosítunk mérőpadjainkon és a mérőautónkon.

Ha valaki szeretné vállalkozását a hibrid -és elektromos járművek javításával bővíteni, szeretne felhőalapú ügyfél-jármű nyilvántartást, járműtechnikai diagnosztikai szoftvereket, PicoScope-ot stb. várjuk szeretettel.
6-7 hónap szakmai felkészülés után bátran bővítheti vállalkozását, a nálunk megszerzett tudásból, a saját erejéből és a pályázat adta támogatásból vásárolt szoftverekkel és diagnosztikai eszközökkel. Hisszük, hogy a települése egyik legjobb autószerelő műhelyévé léphet elő rövid időn belül.