ASK FOR Piac- és Közvéleménykutató Korlátolt Felelősségű Társaság

ASK FOR Piac- és Közvéleménykutató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Vállalkozásunk 1996 évben alakult piac- és közvéleménykutatási tevékenység folytatása céljából. Közvélemény-kutatást, ismertségi, olvasottsági/hallgatottsági felméréseket, ehhez kapcsolódó statisztikai elemzéseket végeztünk napilapoknak (pl. Petőfi Népe, Szolnok és Heves megyei Néplap), hírújságoknak, hirdetési újságoknak és rádióknak; fogyasztói piacfelmérést, versenytárselemzést elsősorban Csongrád, Bács-Kiskun, Szolnok és Heves megyék területén.

2018-2020-ben pszichodiagnosztikai módszerek online tesztfelületének, mint speciális szolgáltatásnak a kifejlesztését hajtotta végre, ahol 12 pszichológiai mérőeszköz különböző változatait, a megadott célcsoportokon összesen 5000 tesztkitöltést végzett el. A projekt megvalósításában összesen 12 (9 fő fejlesztő és 3 fő segítő) munkatárs lett bevonva. Több projektszintű moduláris rendszer és portál kialakításában vettünk részt.

Esettanulmány

Utánpótlás
A legjelentősebb asztalitenisz sportklub Csongrád megyében.
Az ATSK jelentős szerepet vállal a szegedi asztalitenisz utánpótlás nevelésében. Az egyesületnél jelentkező gyerekek tanfolyami csoportba kerülnek, ahol megismerkedhetnek a sportág alapjaival. Az igazolt versenyzők városi, megyei, országos versenyeken vehetnek részt, illetve csapatbajnoki mérkőzéseken szerepelhetnek. Az egyesület anyagi helyzetétől függően vállalja a versenyeztetés költségeit, illetve egyes versenyzőket a szakmai felelősök (edzők) javaslatára menedzselhet.
Amatőr
Az ATSK már indulásakor nagy hangsúlyt fektetett az amatőr játék szervezésére Szegeden. Az elmúlt időszak amatőr aktivitása, a megyei csapatbajnokságában résztvevő csapatok száma jól mutatja, hogy Szegeden milyen erős amatőr asztalitenisz klubélet van jelen. Országos szinten is megállja a helyét az amatőr játékosok számára biztosított versenyzési lehetőség: csapatbajnokságok, egyéni és páros ranglistaversenyek, szabadidős versenyek.





Az Asztalitenisz Sport Klub Szeged nagyon sok partnerrel dolgozik együtt. A teljesség igénye nélkül: Edzők, sportvezetők, testnevelők, iskolavezetők, utánpótlásjátékosok, felnőtt versenyzők, szülők, amatőr játékosok, támogatók, másik sportklubok, szövetségek.

A megfelelő színvonalú munkához szükség van a partnerek elégedettségének folyamatos mérésére.
Az Asztalitenisz Sport Klub Szeged egy komplex kérdőívrendszert fejlesztettünk ki. Szempont volt, hogy olyan kérdőíveket dolgozzunk ki, amik a különböző célcsoportok megkérdezése után egymással összevethetők. Például ugyanarról a témáról fogalmaztunk meg kérdéseket az edzőknek és a szülőknek is, és ügyeltünk arra, hogy az eredmények összevethetőek legyenek.


Az Egyesület tevékenységével kapcsolatban a következő témájú kérdőívek kerültek kidolgozásra
● Szülők elégedettsége
● Edzések tartalma, intenzitása
● Általános hangulat az egyesületben
● Árakkal, költségekkel kapcsolatos vélemény
● Kommunikáció a sportvezetők és a szülők között
● Pandémia okozta változtatások megítélése


A gyerekek részére könnyedebb hangvételű, játékosabb, míg az olyan partnerek, mint testnevelő tanárok, edzőkollégák, sportvezetők részére szakmai jellegű kérdőív készült.

Az eredmények hatására, az egyesület sok szervezési folyamatot megváltoztatott. Az partnerek pozitívumként vették, hogy megkérdezték a véleményüket, és a véleményük alapján változtatások történtek. Az egyesület megítélése jobb lett, a játékosok száma nőtt, a támogatók részére több információt tudott az egyesület nyújtani.