Yamdrok Informatika Korlátolt Felelősségű Társaság

Yamdrok Informatika Korlátolt Felelősségű Társaság

Pest megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk fő profilja, hogy rendszergazda szolgáltatást nyújt kis- és középvállalkozásoknak.
Szervezze Ön is ki az informatikai feladatokat, hogy vállalata azzal tudjon foglalkozni, ami igazán fontos! Válassza Ön is az IT outsourcing szolgáltatást!

Temékeink

Esettanulmány

Az ügyfél egy Maglódi ipari szerelvény forgalmazó vállalkozás, amely külföldről importálja a forgalmazott termékeit és saját raktárral rendelkezik. Több mint 10 főt foglalkoztat, akik többnyire a kereskedéssel foglalkoznak. Ipari nagyvállalatokat és további kiskereskedőket szolgálnak ki.
A munkát nagyrészt a telephelyen végzik, de van néhány mozgó kereskedő, akik az ügyfelekhez is kijárnak személyesen és távolról kell, hogy elérjék a céges adatokat.
A helyi szerver elavult, régi és lassú. Lokálisan tárolják az adatokat és az adatmentés is folyamatos teher.
A levelezés gyakran akadozik, rengeteg SPAM kerül be a rendszerbe és előfordulnak vírusos üzenetek is.
A Microsoft 365 Vállalati verzió bevezetésével a teljes céges levelezést egy nagyvállalati színvonalú, megbízható, vírusmentes levelező szerverre költöztetnénk.
A céges adatokat a OneDrive vállalati felhő tárolójába (Sharepoint) töltenénk fel, amit könnyedén el tudnak érni bármilyen számítógépről vagy akár mobil eszközről.

Az adatok biztonságos elhelyezéséről innentől fogva a Microsoft gondoskodik, amik legalább 3 példányban vannak tárolva a felhőszolgáltató szerverein.

A rendszer rugalmasan skálázható, ezért költséghatékony. Pontosan annyi felhasználóra kell csak előfizetni, akik valóban használják a rendszert. Ha a cég idő közben tovább bővülne, könnyedén hozzá lehet adni további felhasználókat.

A hatékony csapat kommunikációt a Microsoft új szolgáltatása segítené, a Teams. A közösségi médiában megszokott felülethez hasonlóan, egyszerűen lehet csevegni vagy videó hívásokat indítani a céges munkatársakkal, illetve a meghívott külsős szakértőkkel, partnerekkel.