Selester Számítástechnikai és Kultúrális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Selester Számítástechnikai és Kultúrális Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A Selester Kft. speditőr, fuvarozó és logisztikai tevékenységet folytató vállalatok számára fejleszt és forgalmaz szállítmányozási szoftvereket. Az eladás után az ügyviteli rendszereinket szerviz szerződés keretében gondozzuk, frissítjük.
Az ügyfeleknél felmerülő egyedi igényeket programjainkba folyamatosan beépítjük. Így Önök egy szabványos, számos cégnél bevált, jól kiérlelt rendszert kapnak, amely az egyedi igényekhez paraméteres beállításokkal alakítható, külső megjelenésében változtatható.

Esettanulmány

Cégünk kiterjedt, stabil megbízói háttérrel és alvállalkozói flottával vállal Európa valamennyi országába fuvarfeladatot legyen szó teljes- vagy részrakományról, illetve gyűjtőfuvarról. ... Társaságunk folyamatosan fejleszti és bővíti eszközparkját, beszerzéseink során elsődleges szempont a károsanyag kibocsátás minimális szinten tartása, ez által a környezetvédelem. ... Cégünk vállalja túlsúlyos és túlméretes szállítmányok, járművek, nehézgépek szállítását egyaránt nemzetközi és belföldi viszonylatokon.
A cég három telephelyen működik, Budapesten, Veszprémben és Sárváron. A régi ügyviteli szoftverük csak arra volt képes, hogy a szerverükre egyszerre egy felhasználó jelentkezzen be távolról, így gyakorlatilag egyetlen munkatárs tudott csak egy időben a rendszerrel dolgozni. A másik fő problémájuk pedig a régi ügyviteli rendszerükkel az volt, hogy a könyvelőjüknek a számláikat és az ügyviteli rendszerükben - szemben a mostanival - nem is rögzített banki mozgásaikat nem tudták elektronikus formában átadni.
2016. januárjában bevezettük náluk a SelExped integrált ügyviteli szoftverünket, amely kifejezetten a szállítmányozók és fuvarozók speciális igényei szerint került kifejlesztésre az elmúlt három évben (a korábbi verzióit a Selester Kft. immár 20 éve fejlesztette). Az új programjukkal már egy távoli, felhőben elhelyezett adatbázisra (melyben a SelExpedbe bevitt és tárolt adatok vannak) bárhonnan és - a licenszeiknek megfelelő számban - egyszerre akárhányan be tudnak jelentkezni és tudnak szimultán dolgozni. Emellett a könyvelőjüknek a friss számláikat, illetve banki mozgásaikat ún csv fájlokban a nekik megfelelő időpontokban egy gombnyomással át tudják adni, akinek azokat a Novitax könyvelőszoftverbe csak beolvasnia és ellenőriznie kell, de a manuális adatbevitel alól teljesen felszabadult, rengeteg munkaórát fordíthat így másra.