W95 Electronics Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt felelősségű Társaság

W95 Electronics Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A PDAMix.hu 1995-ben alakult, főként hardware szaktanácsadás tevékenységi körrel, mobil-informatikai kereskedelmi üzletek megvalósítására. Tevékenységi körünk az évek során jelentősen kibővült és mára már az otthoni felhasználóktól az ipari jellegű mobil-informatikai rendszerekig teljeskörű szolgáltatáscsomagot nyújtunk. Munkatársaink 14 éves szakmai tapasztalattal szolgálják ki ügyfeleink, partnereink igényeit.
Vállalkozásunk fő feladatának tekinti ügyfelei igényeinek mind szélesebb kiszolgálását és a változó információ-technológia, gazdasági környezettel együtt fejlődő rugalmas szolgáltatási és szervezeti portfolió kialakítását.

Temékeink

Esettanulmány

1972-ben a Belügyminisztérium Tanulmányi és Propaganda Csoportfőnökség új tervet dolgozott ki a rendőrképzés színvonalának és rendszerének javítására. Ebben az Alapfokú Rendőriskola tananyagának korszerűsítését és újabb rendőrtiszthelyettes-képző iskolák alapítását írták elő (ekkor még ezen a néven működött rendőrképző intézmény). Így jött létre 1976-ban Miskolcon, Szegeden, Szombathelyen és Csopakon tiszthelyettesi iskola.
Az oktatás korszerűsítése érdekében tablet PC-k beszerzésére merült fel az igény a Miskolci Rendvédelmi Technikum és Szakgimnáziumban. Cél a vizsgáztatás hatékonyságának a növelése, és az oktatás korszerűsítése volt.
A cégünkhöz beérkezett igény kielégítésére 17 db microsoft surface go 2 tablet pc-t ajánlottunk, hozzá tartozó type cover kiegészítővel, ami egy hozzá csatolható billentyűzet.
Ez a tabletként működő eszköz pillanatok alatt alakítható át a csatolható billentyűzettel Notebook-ká.
Kicsi, könnyű és egyszerűen hordozható, ezért a diákoknak tökéletes!

Weboldal: