PDA Rendszerház Fejlesztő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

PDA Rendszerház Fejlesztő és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

PSION PDA hazai képviseletével kezdtük, aztán jött a többi eszköz, PDA-k, tabletek, mobilnyomtatók, és az egyre nagyobb elektronikus képernyők. És persze az eszközökön futó rendszerek, szoftverek is egyre változtak, fejlődtek, csakúgy, ahogy mi is! Raktároptimalizálás, RFID megoldások, yard management solution és digitális tartalomszolgáltatás távoli eléréssel, keressen minket, és segítünk a professzionális, komplett megoldásban!

Temékeink

Esettanulmány

A Messer Hungarogáz Kft. hazánk egyik vezető ipari és egészségügyi gáz gyártó és forgalmazó vállalata, piacvezető a nagyipari on-site gázüzemek építése és működtetése terén. Nitrogént, oxigént, szén-dioxidot, argont, héliumot, hidrogént, műszaki, hegesztési, élelmiszeripari, egészségügyi, nagytisztaságú és különleges laborgázokat, illetve különféle gázkeverékeket szállítunk a legkülönfélébb ipari ágazatokba, az egészségügybe és kutatás-fejlesztési területekre. Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy termékeink mellé vevőink egyedi szükségleteihez igazodó alkalmazástechnológiákat is kidolgozzunk, melyekkel innovatív módon támogathatjuk partnereink termelési folyamatait a különböző iparágakban.
A Messer egyik divíziójától, a Messer Medical Homecare Hungary Kft.-től érkezett az igény, hogy az általuk gyártott és forgalmazott egészségügyi gázokat tartalmazó palackoknak meg kéne oldani azok készletezését, nyomonkövetését, számlázását, Ehhez a legegyszerűbb a vonalkódos azonosítás, amihez cégünkhöz érkezett a felkérés, hogy olyan PDA-kat biztosítsunk, amik a fent említett feladatokat gyorsan és hatékonyan megoldják.
Cégünk 20 db ipari PDA-t (Cipherlab RK25) értékesített a Messer Medical-nak, és a PDA-hoz tartozó töltőket és egyéb kiegészítőket. A termékhez biztosítottunk távoli eszközelérés szoftvercsomagot, mellyel különböző telepítési funkciókat, illetve egyéb opcionális eszközmenedzsmentet lehet megvalósítani.
Ezek segítségével gyors vonalkódleolvasást tettünk lehetővé, a gázpalackok könnyen nyomonkövethetőek lettek, a munkafolyamatok gyorsulnak, és hatékonyabbak lettek, a fent leírt problémára megoldást nyújtottunk.

Weboldal: