Skvad Digital Korlátolt Felelősségű Társaság

Skvad Digital Korlátolt Felelősségű Társaság

Pest megye, Budapest

Cégbemutató

A Skvad Digitalt 2018-ban alapították. Munkatársaink több mint 10 éves digitális ügynökségi tapasztalattal rendelkeznek. Társaságunk hazai és nemzetközi nagyvállalatoknak, KKV-knak és startup-oknak nyújt UX/UI tervezési, webes fejlesztési és content marketing szolgáltatást.
Specialitásunk, hogy hátterünknek köszönhetően üzleti, kommunikációs gondolkodással rendelkezünk, így egy digitális ötlet koncepciójának validálásától a piaci bevezetés- és a jelenlét támogatásig széles horizonton tudjuk partnereink törekvéseit segíteni.

Temékeink

Esettanulmány

A DiBookSale Zrt. 2013 óta foglalkozik internetes kiskereskedelemmel, elsősorban e-könyvek (ebook) online értékesítésével.
A tudatos építkezés és az e-könyvek növekvő népszerűsége az elmúlt években piacvezetővé tette a céget, folyamatosan bővült a forgalmazott könyvek és kiadói partnerek száma is. Külön büszkeséget jelent a cég számára, hogy az elektronikus könyvek határokon átívelő mivoltának köszönhetően számtalan külföldön élő magyar emberhez sikerült eljuttatni a legújabb magyar irodalmat.
A társaság árbevétele 2019-ben 37 millió forint volt, ugyanakkor a tulajdonosok további fejlesztéseket és piaci expanziót határoztak el.

Bár a Dibook ismertsége és piaci helyzete a kedvező volt a e-könyvek piacán, a teljes 50 milliárd forintos könyvpiacot tekintve részesedése elenyésző.
Másfelől a könyvkereskedelemben is egyre nő az online eladás aránya, és a digitális tartalomfogyasztás is.
A tervezett növekedés egyik akadálya az elavult weboldal/webshop volt, mely nem felelt meg a kor felhasználói követelményeinek. Nehezen áttekinthető kínálat, rosszul működő kereső, mobil eszközökön nehezen haszálható felület (reszponzivitás hiánya)
Javaslatunka a DiBook számára egy újratervezett webshop volt, mely mobilra optimalizált, támogatja a keresőoptimalizálást (technikai SEO), képes a tartalmak gyors, hatékony frissítésére.
A megvalósított webshop kategóriákba szervezve mutatja be a kínálatot, mely kereshető, szűrhető több szempont szerint.
Az értékesítést kiemelt kategóriák segítik: akciók, újdonságok, heti toplista, best sellerek.
Szintén az eladást segíti a hasonló könyvek ajánlása, illetve kedvencek közé rakás.
A vásárlás regisztrációt követően történik, többféle fizetési módra is lehetőség van, illetve a aktuális ajánlatokat hírlevél feliratkozást követően kaphatják meg az érdeklődők.
Külön felület áll a kiadó partnerek rendelkezésére, ahol elszámolásokat érhetnek el.