ShopRenter.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

ShopRenter.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A ShopRenter 2011 óta van jelen a magyar e-kereskedelmi piacon. Fő tevékenységi köre a kis és közepes vállalkozásoknak biztosított e-kereskedelemi szoftver bérbe adása és a szoftverhez kapcsolat egyéb szolgáltatások nyújtása, amilyen például a webáruház Design, a SEO (keresőoptimalizálás) és a támogatás, support. A Shoprenter célja, hogy ügyfeleit minél hatékonyabb eszközökkel lássa el, így segítve őket sikerekhez az e-kereskedelem növekvő hazai piacán. Kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a vállalkozásokat bevezesse az e-kereskedelem legfontosabb területeire (SEO, konverzió optimalizálás, stb.).

Esettanulmány

Olyan magyarországi kis- és középvállalkozások, amelyek internetes értékesítésbe szeretnének kezdeni.
A mai rohanó világban szükséges lépést tartani a fejlődéssel és a technológiai változásokkal, különben hosszú távú versenyképességüket teszik kockára a cégek. Ezért egyre több vállalkozás szeretne megjelenni az Interneten, hiszen már Magyarországon is egyre nagyobb teret nyer az elektronikus kereskedelem (lásd 1.ábra).
Pár fontos érv a webáruház bérlés és a ShopRenter mellett:

Költséghatékony működés - a webáruház bérlés egyik legnagyobb előnye, hogy a felhő alapú megoldásnak köszönhetően az áruház rendkívül gyorsan, és költséghatékonyan fejleszthető. Így akár már havi pár ezer forintért bérelhet webáruházat magának.

Folyamatos fejlődés és magas funkcionalitás - a felhő alapú technológia lehetővé teszi, hogy a fejlesztői csapatnak elegendő csupán egyetlen webáruház motort fejlesztenie. Ez pedig így kvázi olyan, mintha egy 10-20 főből álló fejlesztői gárda dolgozna folyamatosan Önnek, hogy minél több funkció kerülhessen bele a webáruházába.

Stabil, nagy létszámú fejlesztői csapat - Amennyiben saját programozóval fejleszti webáruházát, abban mindig ott a kockázat, hogy idővel a fejlesztés lassúvá és költségessé válik. Ráadásul ha a fejlesztő távozik, úgy az veszélyeztetheti a webáruház további fejlődését, akár a jövőjét is. A ShopRenter esetében emiatt nem kell aggódnia.

Nem kell törődnie a szerverrel kapcsolatos tennivalókkal - webáruháza a ShopRenter saját szerverén fut, amelyet a nap 24 órájában monitorozunk, karbantartunk, illetve fejlesztünk, hogy áruháza napról napra egyre gyorsabb legyen. Webáruházáról ráadásul napi szinten készítünk biztonsági mentéseket.