SBH Images Korlátolt Felelősségű Társaság

SBH Images Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk négy fő területen szolgáltat ügyfeleinek:
1. Stock fotók, vektoros grafikák, videók és audió anyagok a világ legnagyobb stock szolgáltatóival partnerségben. Összsen több, mint 400 millió kreatív tartalom érhető el cégünkön keresztül.
2. Kreatív szoftverek: az Adobe, Corel, AcdSee, Portfolio Extensis viszonteladóként segítünk a szoftver beszerzés költségeinek optimalizálásban.
3. Fotó és videógyártás. Országos hálózatunk segítségével rövid határidővel és költséghatékonyan készítjük el vállalkozás a számára azokat a vizuális tartalmakat, melyek ma elengedhetetlenek cége kommunikációjában.
4. Médiatár fejlesztés és szolgáltatás. Tudja rendben akár több százezer fotóját, videóját, vagy más kreatív fájljait. Érje el ezeket a felhőben, keressen könnyedén és célzottan, és ossza meg másokkal. A DAM (Digital Asset Management) szogláltatásunk speciális esetben akár egyedi fejlesztésként, de kész megoldásként is elérhető.

Esettanulmány

A Magyar Természetjáró Szövetség a természetben űzhető, nem motorizált szabadidősportok szabad művelésére alapozó független és objektív szervezet. A szövetség tevékenysége gyalogos-, kerékpáros-, vízi-, barlang- sí-, valamint hegymászó túrákra terjed ki. A szervezet a legnagyobb ilyen jellegű szövetség az országban. Mivel több weboldalt, online és print magazint üzemeltetnek, amelynek célja a természetjárás népszerűsítése, nagy számban késíztenek olyan fotókat, videókat, melyeket felhasználnak ezeken a felületeken. Ezért vált számukra szükségessé, hogy saját vizuális tartalmaikat egy erre dedikált médiatárban tegyék kereshetővé és elérhetővé. A médiatár nem csak egy egyszerű fálokat tároló eszköz. A tartalmakat kucsszavakkal, leírásokkal látják el, amely igy könnyen viszakereshető. A fájlok szerzője, készítés helye és dátuma mind könnyen hozzáférhető íly módon, de csak az arra jogosult személyek érhetik el.
Közhely, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Ezért ma a cégek kommunikációjukban előszeretettel használnak fotókat, grafikákat és videókat - csak hogy ezek számosságuk miatt egy idő után nehezen kezelhetők. De nem csak a visszakereshetőség, hanem a felhasználási történet, a szerzői jogok, az anyagok megosztása szervezeten kívül és belül és még számos más olyan szempont lehet, amiért érdemes rendet vágni a digitális káoszban. Emellett a munkafolyamatok optimalizálása (megosztás, méretezés, vágás, konvertálás, verziókezelés) mind olyan téma, ami segíti a kommunikációs szakemberek munkáját.
A GLIX Library médiatár megoldásaival a nagyszámú vizuális tartalom (fotók, videók, grafikák, animációk, de szerkeszthető grafikai fájlok) kezelése válik egyszerűvé. A tartalmak tag-elése (cimkézése) a keresésben segít, a szerzők és licenc jogok rögíztése révén pedig a szerzői jogok megsértése, az ebből eredő presztizsveszteség, peres eljárások stb. előzhetők meg. A GLIX Library szolgáltatás azonban nem csak egy szoftver önmagában: szakértőink segítségével a munkafolyamatoknak és egyedi igényeknek megfelelően szabjuk cégére, ezzel vágva rendet digitális káoszban.