Technokrats Korlátolt Felelősségű Társaság

Technokrats Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Digitális produkciós cég, weboldalak, mobil alkalmazások, integrált és moduláris crm és erp rendszerek tervezése, fejlesztése, kivitelezése, üzemeltetése.

Temékeink

Esettanulmány

Budapest Institute of Banking Zrt. oktatási cég, az MNB és a BÉT leányvállalata, pénzügyi szektor felnőttképzésével foglalkozik.
A Budapest Institute of Banking Zrt. esetében arra az üzleti problémára kellett informatikai megoldást találni, hogy egy induló felnőtt képzéssel foglalkozó vállalt tekintetében mi az az informatikai támogatórendszer, ami a komplex vállalati igényeket korábban nem létező, újonnan felmerülő problémákat megoldó rendszer. Ilyen problémák például:
- Hatósági képzések vizsgajelentkezésének komplexitása.
- Különböző LMS szolgáltatók felületeivel történő teljes szinkornizáció.
- Automatikus számlázás, bankszámla importtal történő tétel státuszállítás és teljes számlanyilvántartó rendszer.
- Vezetői információsrendszer kialakítása.
- Vizsga- és kurzusjelentkezés a hazai törvényi korlátozásoknak megfelelően.
- Számos online fizetési lehetőség implementálása.
- Teljes CMS keretrendszer és egyedi frontend.
- BIB applikáció (IOS, Android) hallgatók részére.
A probléma megoldása egy teljes mértékben saját .php és MYSQL alapokon elkészült keretrendszer nyújtotta, melyben az összes vállalati igény dedikált helyet kapott.
A rendszerrel összekötött külső szolgáltatók: SZAMLAZZ.HU, SimplePay, PayPal, MailGun, Mailchimp, Moodle, Learning Age, Moody`s, One Signal.
A rendszerhez a CMS adminisztrátor felületen kívül létrehoztunk egy vezetői információs és erőforrás menedzsmentre optimalizált ERP-t, ahol a képzésszervezés is történik. Az ERP rendzserbe továbbá integrálásra került egy egyedi fejlesztésű dokumentumgeneráló rendszer, eDM szegmentációs rendszer, oklevélgeneráló,-hiteleítő -tároló rendszer, pénzügyi modul kimenő-bemenő számlanyilvántartó rendszer, és automatikus bankszámlaimport.
A rendszer átadása és bevezetése után a vállalat számos területen takarít meg emberi erőforrást az egyik leglátványosabb ezek közül a pénzügyi terület, ahol már oktatásszervezői szinten is fel lehet tölteni számlát költséghely és minden egyéb információ feltüntetésével, majd ezt központilag az operatív vezetés tudja iktatni és jóváhagyni, így nincs szükség számlarendszerezésre és adminsiztrációra, továbbá az automatikus bankszámla import segítségével nincs szükség az átutalásos tranzakciók manuális validálására.
A számos MLS szolgáltatóval történő összekötés segítségével a BIB Zrt. oktatászservezői nagy mennyiségű időt tudnak megtakarítani azzal, hogy az ERP-ben elkészített e-learning kurzusok automatikusan létrejönnek a választott LMS platformon.
A rendzser bevezetése óta nem lépett még fel üzletvitelt érintő informatikai probléma.