Sense/Net Zrt.

Sense/Net Zrt.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Sense/Net Zrt. partnereinek projektmegoldásokat (egyedi fejlesztés), alkalmazástámogatási és üzemeltetési szolgáltatásokat, valamint terméktámogatást biztosít. Ezen felül fejlesztési erőforrás biztosításával is foglalkozunk, amennyiben partnereink meglévő csapataikat bővítenék további szakemberekkel.
A sensenet termék világszerte számos informatikai rendszernek képezi alapját és része a napi munkavégzésnek. A cég megoldásokat készített olyan hazai és nemzetközi vállalatoknak, intézményeknek, akik iparáguk meghatározó szereplői, mint például a KELER Zrt., NKM Energia Zrt., Pro-m Zrt., MKK Zrt., Budapesti Gazdasági Egyetem, a norvég csatornázási vállalat Rørentreprenørene Norge, az amerikai TransPerfect, az angol Kaplan Publishing, a francia Vertech’, illetve a TIGÁZ Zrt.
Legújabb fejlesztésünk a saját magunk számára készült céges website szintén sensenet alapokon készült el szeptemberben. A weblap a következő linken érhető el: https://www.sensenet.com/

Temékeink

Esettanulmány

NKM Energia Zrt. a hazai földgáz- és energiaszolgáltató meghatározó szereplője.
Publikus weboldal, ügyfélszolgálati oldalak valamint mobilalkalmazás tervezése és kialakítása.
NKM portálrendszer kialakításakor Sense/Net ECM 6 és 7 rendszereket használtunk. A publikus weboldal, ügyfélszolgálati oldalak és a mobil alkalmazás rengeteg funkcióval rendelkező elemei a sitekomplexumnak.
A portálrendszer több más rendszerrel is kapcsolatban van, így például:
• SAP–val WebService-eken keresztül kapcsolódik
• Több adatgyűjtő szolgáltatáshoz REST API-n keresztül kapcsolódik
• Kalkulátorokhoz szintén REST API-k tartoznak
• Visszahívás funkció WCF WebService-en keresztül kommunikál
A portálon keresztül számos űrlap és dokumentumtár áll az ügyfelek rendelkezésére.