ROYAL WEB Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

ROYAL WEB Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Baranya megye, Pest megye, Tolna megye, Veszprém megye

Cégbemutató

A munkánk során mi nem pusztán feladatokat látunk magunk előtt, s nem csupán problémákat oldunk meg, hanem valójában alkotunk! Egy olyan komplex marketing kommunikációs, IT rendszert hozunk létre, ahol életre kel a márka. Nálunk a nagy ötletekből, kreatív tervek, a tervekből platform specifikus megjelenések készülnek, amelyeket célcsoportokra szabott tartalmak által keltünk életre. Nagy ötletek mindig vannak, de annak optimalizált megvalósítása már komoly szakmai feladatot jelent, ebben segíthetünk mi. Ne kössön kompromisszumot, ne válassza csak azért a sablon megoldást, mert más is ezt teszi. 

Temékeink

Esettanulmány

Átlagosan 15 főt foglalkoztató gyógyszertár, nettó árbevétel-836 478 020
Egy olyan értékesítést támogato és növelő online, offline rendszer kialakítása volt a feladat, amely bizalmat épít, mindemellett biztosítja az érdeklődők/vásárlók folyamatos tájékoztatását és termékek vásárlását.
Egy olyan marketing stratégia került kidolgozásra, amely a patika összes olyan értékesítési felületét, csatornáját átfogja, máködteti amin keresztül a vásárlókkal érintkezik. Így egy egységes rendszert képezve, mint egy tökéletes gépezet dolgozik.