TF Center Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

TF Center Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye

Cégbemutató

Esettanulmány

A Benzon & Berger Kft 2011-ben alakult. Piaci megfontolásból 2011 év végétől a cég tevékenységet váltott. Az évek folyamán kialakult vevői kapcsolataink és az elkövetkezendő 2-3 évre szóló szerződéseink birtokában kívánjuk terveinket megvalósítani.
Szerződéseink garantálják a gépeink és üzemünk folyamatos kihasználását, valamint a foglalkoztatni kívánt dolgozók biztos munkahelyi hátterét.
A stabil és egyre növekvő rendelésállomány indokolttá tette az új, kis létszámú saját varroda létrehozását, egy XXI. század technológiájával felszerelt üzem kialakítását.
- Partner cégek szabásmintái és adatainak biztonságos forgalma nem biztosított, személyes találkozót igényel az adatok átadása. Levélben nem lehet küldeni/fogadni a nagy méret miatt.
- A céges adatok minden gépen lokálisan vannak tárolva, adatvesztésnek kitéve azokat illetve az adatok illetéktelen személyek számára is könnyen hozzáférhető.

A szerver megvásárlása után a fent említett problémák megoldásra kerültek.
- Egy központi helyen vannak tárolva az adatok, redundanciát képezve, minimális munkaidő kieséssel hamar visszaállítható az adat hiba esetén.
- Minden munkavállaló számára egyedi hozzáférés biztosítása, jelszavas védelemmel a saját könyvtárához.
- Közös munkakönyvtárt tudtunk létrehozni így megszűntek a gépek közti megosztás alapon működő adatátvitelek. Így a hálózat működése is lényegesen gyorsabb és megbízhatóbb.
- Külsős partner cégeink számára, biztonságos FTP kapcsolatot hoztunk létre egyedi hozzáférésekkel, így az adatok közvetlenül hozzáférhetőek az illetékes „szervezeti egység” számára.