MI-INFOT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

MI-INFOT Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk 2008 évben alakult azóta folyamatosan fejlődésen ment át. A Mi INFOT Kft irodatechnika fő tevékenységre szakosodott. majd az évek során a piaci igényekhez igazodva a számítástechnika és szoftver forgalmazás fejlesztés vette át tevékenységi fő profilját. Cégünk üzlet politikája a meglévő ügyfeleink megtartása, és új űgyfélkör megszerzése. Célunk a partnereinknek, ügyfeleinknek a legmagasabb minőségben igényeiknek megfelelni.

Esettanulmány

Az esettanulmányban szereplő cég Tolna megyében található, mely 31 főt foglalkoztat, melynek fő ágazata a mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat.
A munka szakszerűen és gördülékenyen zajlik a felhasználóbarát programmal. Kézben tudja tartani az eseményeket akár átszervezések és fejlesztések idején is. Csökken vállalata függősége az egyes dolgozók pillanatnyi rendelkezésre állásától. Vevői elégedettsége lényegesen javul. A rendszer keretein belül a funkciókat kívánságai szerint paraméterezzük. Beépített e-mailkezelés kapcsolja össze a belső és a külső kommunikációt. Különböző nemzetiségű munkavállalói saját anyanyelvükön használhatják a programot. Egyazon programmal kezelhet több telephelyet vagy akár több céget is. Olyan terepen is dolgozhat, ahol még mobil hálózati lefedettség sincs. Adatait kifinomult jogosultsági rendszer védi az illetéktelen hozzáféréstől. Vevői kifogástalan kiszolgálását a rendszer integráltsága biztosítja ajánlatadástól a pénzbehajtásig, akár mobil eszközzel, akár terepen is. A hibátlan adminisztrációt automatikus bizonylatláncok biztosítják. Fejlett CRM modul támogatja a szóbeli és írásos partnerkommunikáció minden formáját iktatással, dokumentumkezeléssel, szerződés-nyilvántartással. Készletét vonalkóddal és mobil eszközzel, akár rakhelyesen is kezelheti. Gyors pénztár és banki interfész támogatja a pénzügyi teljesítéseit. Fejlett kiegyenlítés-kezelés segít követni tartozásait, kintlévőségeit. Szervizelhet kihelyezett készülékeket állapot- és költségfigyeléssel. Nyomonkövetheti gépei, berendezései szerszámai hollétét, állapotát, karbantartását. A főkönyvi könyvelése lehet a rendszer része, vagy a könyvelő iroda kiszolgálható elektronikus adatokkal az Ön választása szerint. Komplex projektmenedzsment segíti a szerteágazó feladatok levezénylésében. Gépjármű flottáját is kezelheti, akár műholdas követéssel. Vezetői műszerfalon férhet hozzá kimutatásokhoz, a kontrolling és üzleti intelligencia döntéstámogató információihoz. Saját webáruházat üzemeltethet. A rendszer moduljai: - Szolgáltatások kezelése - Beszerzés - Értékesítés - Logisztika - Termelés - MEO, nyomonkövetés - CRM - Gépjármű-
Helix Vállalatirányítási rendszerünk segítségével a bevezetést követően a hatékonyabb munkavégzés nyomán javul a kapacitás kihasználtság. Vállalata minőségi lépcsőt ugrik a munkaszervezésben, Ön a világ bármely pontjáról irányíthat. Jól strukturált rendszerben adhatja ki utasításait és ellenőrizheti azok végrehajtását. Azonnal kap elemzéseket, kimutatásokat, döntéstámogató információkat.