Servergarden Korlátolt Felelősségű Társaság

Servergarden Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Servergarden 10 éve a piacon lévő Hosting és felhőszolgáltató vállalkozás. Tulajdonosa, a tőkeerős ,100% Magyar kézben lévő OXO Holding.
Amire büszkék vagyunk: meglévő, terhelés alatt kipróbált, komoly piaci értéket felmutató infrastruktúra, dinamikus, elkötelezett csapat, a hoszting iparágban több mint 10 éves műszaki és értékesítési tapasztalat, felkészült 24 órás operátori tevékenység valamint a kiemelkedő üzemeltetési szaktudás és tapasztalat. A Servergarden célja professzionális hoszting szolgáltatóként ügyfelei színvonalas kiszolgálása a legmodernebb informatikai eszközök segítségével. Ehhez minden technikai és szellemi erőforrás adott: ultramodern szerverterem, képzett és évtizedes üzemeltetési tapasztalattal rendelkező rendszergazdák, valamint a nap 24 órájában rendelkezésre álló operátor szolgáltatás. Kollégáink azon dolgoznak, hogy Ön elégedetten nyugtázhassa, szerverei biztonságban és szakértő kezekben vannak.

Temékeink

Esettanulmány

Növekvő étrend-kiegészítő piaci szereplő, amely on-line és normál üzletekkel rendelkezik, nagy volumenű nemzetközi on-line terjeszkedéssel. Milliárdos forgalmat lebonyolító vállalkozás.
Alapvető üzleti probléma, hogy a dinamikusan növekvő infrastruktúra igényeket miként lehet kiszolgálni költséghatékony, de rendkívül biztonságos módon.
A saját informatikai infrastruktúra kiépítéséhez és megtervezéséhez szükséges erőforrások biztosítása rendkívüli nehézséget okoz, nem beszélve arról, hogy mindezt 7X24-ben, hibamentesen, állandó felügyelettel kell biztosítani mind a belső rendszerek mind a on-line elérések tekintetében.
Ennek a megvalósítása és fenntartása üzletileg nem kifizetődő saját eszközökön.
A mai IT környezetben, a minőségi munkaerő költsége valamint a dinamikus változás kiszolgálásának biztosítása aránytalan nagyságú Opex és Capex költségeket igényel.
A szükséges erőforrások megtervezését követően, napokon belül kiépült az az infrastruktúra, amely teljeskörűen kiszolgálja a belső szolgáltatásainkat valamint a webshopjainkat.
Az így képült rendszer akár naponta bővíthető újabb infrastruktúra elemekkel, akár emberi beavatkozás nélkül, miközben 7X24 -es telefonos support és mérnöki felügyelet biztosítja a folyamatos működést. A működési biztonság 99,99% . A fizikai védelmi szintek- a szerverterem megóvásától, a tűzkárokig bezárólag folyamatosan biztosítottak.
Ez az infrastruktúra havi díjas szolgáltatásként vehető igénybe, amely tervezhetővé teszi a költségeinket.
A megoldás biztosítja, hogy leállások nélkül növekedjen a cég igényeinek megfelelően az infrastruktúra.