Smart Digital Korlátolt Felelősségű Társaság

Smart Digital Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A Smart Digital Kft. 2012-ben kezdte meg működését. Fő profilunk a hazai piacvezető otthonfejlesztési áruházlánc teljes IT hardver és szoftver támogatása. E mellett kis- és középvállalkozások számára nyújtunk rendszergazda, valamint IT outsourcing szolgáltatásokat. Tevékenységi körünk átfogja a pc, kassza, MFP készülékek beszerzését, installálását, üzemeltetését, részt vettünk továbbá jelentős méretű - Uniós támogatással megvalósult - IT projektek megvalósításában is.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, már akkor a szakmában dolgoztak, amikor az informatikai szektor még épp csak bontogatni kezdte szárnyait Magyarországon. Ezt a sokéves informatikai és rendszergazdai tapasztalatot szeretnénk megosztani Ügyfeleinkkel, mindvégig szem előtt tartva a fejlődést, biztonságot, költséghatékonyságot, mint alapvető vezérelveket.

Temékeink

Esettanulmány

Az esettanulmány céljául szolgáló építőipari vállalkozás 60 főnyi alkalmazottal, három telephelyen működik, építőipari generál kivitelezési munkák megvalósításában érdekelt.
A cég informatikai kiszolgáló infrastruktúrája (szerverek, hálózati eszközök, határvédelmi eszközök, hálózat, stb.) korszerűtlenné vált, méretezését is az induló vállalkozás lényegesen kisebb elvárásaira alakították ki.
Az alkalmazott megoldásban a korszerűsítés és mérethatékony skálázhatóság volt a kiválasztás és tervezés fő szempontja. Ennek értelmében felhős környezetben, virtualizált eszközök alkalmazásával sikerült a teljes földi infrastruktúrát kiváltani.
Ennek jelentős előnye, hogy nincs beruházás igény (hardver/szoftver) az implmenetációs költségek pedig összevethetőek a két projekt-típus között.
Jelentős üzleti előnyt biztosít továbbá, hogy a felhős környezett használat- alapú díjazása miatt a végfelhasználó csupán a valóban igénybe vett futásteljesítmény után fizeti meg a díjakat, ugyanakkor az üzemeltetés költsége is lényegesen alacsonyabb, mint egy on-premise megoldás esetében.