PROFIL-COPY 2002 Irodatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

PROFIL-COPY 2002 Irodatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Pest megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégbemutató

A PROFIL COPY 2002 Kft. egy 100 %-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely hazánk gazdaságát erősíti. Fő tevékenységi köre az irodatechnikai berendezések, eszközök, értékesítése és szervizelése, továbbá nyomtató és másológép kellékanyagainak gyártása és irodaszerek forgalmazása.

A vállalkozás többéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakból állította össze munkaerejét, mely mára 50 főt jelent. Már a kezdetek óta jelentős szereplője a hazai irodatechnikai piacnak. Ügyfeleink jelentős része fénymásológépek tekintetében: Konica Minolta gépeket használ. Irodaszer tekintetében: többnyire márkás, jó minőségű termékeket forgalmazunk, ár-érték arány tekintetében, pedig mindig versenyképesek vagyunk.

A PROFIL COPY 2002 Kft. fénymásoló gép és nyomtató forgalmazása természetesen saját szerviz háttérrel is párosul.

Temékeink

Esettanulmány

A partner cégünk több mint 25 éve van jelen az ipari takarításban, időközben bővült a tevékenységi köre az építőiparral, ingatlanüzemeltetéssel, biztonsági szolgálattal, külterület gondozással és étkeztetéssel. Több mint 1000 munkavállalóval már nagyvállalattá váltak.
Megoldandó feladat volt, hogy a több telephelyen és telephelyenként több irodásban végzett háttér irodai munkákhoz használt nyomtatókat, fénymásolókat optimalizáljuk, költséghatékony magas színvonalú, munkabiztos készülékekkel. Cég életében az alapanyag beszerzéstől az értékesítésig papír alapú kísérőjegyek, nyomtatványok, munkalapok tömege készül. Fontos volt, hogy ezek a a dokumentumok biztonságosan de biztosan elkészüljenek.

Cégünknél a Konica Minolta berendezések üzembe helyezését, minden esetben megelőzi egy igényfelmérés, hogy, az adott feladathoz teljes mértékben alkalmazkodó eszköz, így jelentősen növelje a költséghatékonyságot, s hozzájáruljon a vállalkozás expanziójához. Itt is ez történt. Irodákat, az ott dolgozó kollégákat monitorozva, az irodákban használt készülékek begyűjtését követően, a legjobb berendezések kerültek telepítésre.
Távfelügyeleti rendszert bevezetve, kellékfogyásról és a meghíbásodásokrólt azonnal értesítést küldenek berendezéseink szakszervizünkbe, így ezzel nem kell foglalkoznia a partnerünk munkavállalóinak, így a felszabadúlt időt is a munkájukra fordíthatják. Nincs leállási idő, nincs ebből adódó veszteség.

Kimutatható költség megtakarítás a központi nyomtatók telepítésével, melyen ellenőrizhetőek a nyomatszámok munkaállomásonkként.