Virtualcom Szoftverház Kft.

Virtualcom Szoftverház Kft.

Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Pest megye, Budapest

Cégbemutató

Az információs társadalom ugrásszerű fejlődésével, a technikai eszközök forradalmával egyidőben, 2012-ben megalapítottuk a Virtualcom Szoftverházat. Cégünk két fő terület, a szoftverfejlesztés és az IT outsourcing szakértője. Büszkék vagyunk arra, hogy egyedi ügyviteli szoftver megoldásaink olyan lehetőségeket biztosítanak a kis-, közép- és nagyvállalkozások számára, melyek segítségével az ügyvitel sokkal könnyebb, egyszerűbb! Minden fejlesztésünk egyedi, vállalatra szabott megoldást biztosít.

Esettanulmány

Kecskemétfilm Kft. önkormányzati, állami és magánszemélyek tulajdonában lévő cég. 1971 óta készítenek 2D-s animációs filmeket. Számos játékfilm, animációs sorozat és reklám készült saját illetve külföldi stúdiókkal közös produkciókban.2008 óta készít a cég 3D-s ágazata rövid filmeket, Tv sorozatokat. Filmjeikben az egyedi elképzelés a művészi igényességgel jelenik meg. Az tt készült alkotások számos hazai és nemzetközi fesztiválokon nyertek különböző díjakat. 2015-ben 12. alkalommal rendezték meg a nemzetközi Kecskeméti Animációs Filmfesztivált (KAFF).
1. Egy többnyelvű CMS rendszer kialakítása (tartalma, hírek, galériák)
2. A fesztiválra regisztráció lehetősége (2015-ben 651 db regisztrált felhasználó)
3. A regisztráltak a filmjeiket be tudják nevezni (2015-ben 565 db nevezett film)
4. A fesztivál programjainak adminisztrálása
5. A fesztiválra látogatók elszállásolásának támogatása
6. Elért eredményekről (zsűri döntőbe beválogatás) a rendszerből értesítési lehetőségek sablonokkal
7. Exportok (excel, pdf, képek zippelve) + statisztikák
1. Codeigniter php-s frameworkre épülő MySQL adatbázis használó rendszer készült.
2. Felhasználói szintek:
- admin (mindent tud szerkeszteni)
- adminisztrátor (a saját filmjeit tudja nevezni)
- lektor
- zsűri
3. A nevező a filmjét egy könnyen áttekinthető többfüles felületen egyszerűen tudja adminisztrálni a film minden paraméterével, csatolmányaival.
4. A rendszer támogatja a nevezett filmek óriás fájljainak feltöltését FTP-re, regisztrációkor automatikusan létrejön egy mappa és egy ftp felhasználó egy generált jelszóval. Az admin követni tudja a belépést, a feltöltést.
5. Az adminok egyszerű módon tudják a nevezett filmek státuszát változtatni, (pl kiesett, bekerül és milyen kategóriába)
6. Egy komplex szűrő segítségével mindenféle szempont alapján le tudják szűrni a filmeket és csoportosan a találati listával műveleteket végezni (pl. emailküldés sablonokból vagy teljesen egyedi levél küldése)
7. A fesztiválra a front oldalon lehet regisztrálni, látogató vagy újságíró titulussal
8. A fesztivál több helyszínen zajlik, a helyszíneket és a hozzájuk kapcsolódó programokat valamint a program kategóriáját az adminok rögzíteni tudják. Ha a program egy verseny filmnek a vetítése, akkor azt a filmes adatbázisból választják ki. Ezek a programok megjelennek a front oldalon is.
10. Szállás. Admin jogosultsággal fel tudnak venni szállodákat/hoteleket. Ezekhez szobákat tudnak felvinni különböző paraméterekkel (pl.: szobaszám, szoba mérete, ágyak száma, minőség, légkondi stb.) A látogatók rögzíthetik a regisztráció során, mely napokon akarnak részt venni a fesztiválon és mely napokra kérnek szállást. Vendégeket is tudnak rögzíteni. Megjelölhetik, kivel szeretnének egy szobába kerülni (később ezt a rendszer figyeli).
Az adminok egy grafikonos felületen látják a még nem telt szobákat, és a „húzd és ejtsd” módszerrel tudnak a vendégeknek szobát foglalni. Ez alapján meghívókat küldhetnek ki a rendszerből értesítve a látogatókat a szállásukkal kapcsolatban.