MM MAX Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

MM MAX Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Nógrád megye, Pest megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünket, az MM Max Kft.-t 2001 áprilisában alapítottuk azzal a határozott elképzeléssel, hogy a Xerox partnereként minőségi és hosszú távú megoldásokat kínálhassunk ügyfeleinknek a dokumentumkezelés valamennyi területén. A viszonteladói kezdetek után – a Xerox által támasztott szigorú követelményeknek megfelelve – előbb Hivatalos Szervizpartneri jogosítványt, majd több megyére kiterjedő koncessziós jogokat érdemeltünk ki a Xeroxtól.
Napjainkban immár teljes vállszélességben értékesítjük és szervizeljük a Xerox, Samsung, Epson és Canon világhírű cégek termékeit e piaci szegmensben.
Az MM MAX Kft., mint a modern irodatechnika területén dinamikusan fejlődő cég ügyel arra, hogy tevékenységével és szolgáltatásaival a lehető legtöbbet nyújtson ügyfeleinek, biztonságot és hatékonyságot kínálva még e gyorsan változó piaci világban is.

Temékeink

Esettanulmány

Jász-Nagykun Szolnok megyei, 14 alkalmazottat foglalkoztató ügyfelünk, az Országos Bírósági Végrehajtói Kamara tagjaként, megyei szinten lát el végrehajtói feladatokat! Az elmúlt évek nehézkes gazdasági helyzete miatt a végrehajtásig jutó eljárások száma hatványozottan megnőtt. Munkájuk teljes mértékben adminisztrációs tevékenység, melyet tovább nehezít a bürokrácia is. Elkészült dokumentumaik napi postázással, tértivevényes továbbítással kerülnek el ügyfeleikhez. Jelentős ügyszám miatt a dokumentumok kezelésének, elkészítésének, disztribúciójának ideje jelentősen megnőtt az utóbbi években!
Minden egyes ügy esetében számos dokumentum elkészítése elengedhetetlen! Kiindulva az ügyfelek személyes dokumentumainak másolásától, az ügyiratok betét anyagainak nyomtatásáig, szkenneléséig, postázásán át visszakövetésükig, jelentős napi feladatot jelent a dolgozóknak! Bizonyos idő után a napi nyomtatási feladatok megoldása is problémává vált! A napi 2-4000 oldal tartós elkészítése túl sok időt, pénzt és fennakadást jelentett a vállalkozásnak!
Feladatunk olyan költséghatékony megoldás keresése volt, mellyel középhosszú időtávra racionalizálni tudjuk partnerünk dokumentumkezelési feladatait! Ehhez a Xerox gyártói támogatását igénybe véve, költséghatékony nagy teljesítményű multifunkciós eszközöket javasoltunk!
A napi nyomtatási feladatok elkészítése – 55 oldal / perc teljesítménnyel – rendkívül könnyeddé vált! A berendezések nagy kapacitású kellékei, és ritka karbantartási igényei miatt a készülékek rendelkezésre állása drasztikusan megnőtt! A 2000 íves kiadó tálcáknak köszönhetően az egyszerre elindított akár több száz oldalas nyomtatási munkák is megállás nélkül elkészíthetőek! A sokrétű tűző és szortírozó funkciók csak tovább növelték a dolgozók munka hatékonyságát!
Nem elhanyagolható szempont, hogy olyan hálózati szkennelési és dokumentum továbbítási megoldásokat tudtunk biztosítani, hogy akár 200 oldal / perc sebességgel lehet az iratokat kezelni!
Az alkalmazott fejlesztéseknek köszönhetően a dokumentumok előkészítésére fordított költségek kb. 45%-al csökkentek. A nyomtatási/másolási sebesség legalább kétszeresére nőtt! A szkennelés gyorsasága elérte a közel 200 oldal/perc sebességet! A berendezések havi szerviz igénye a havi 2 alkalomról, lecsökkent évi 1 alkalomra!