Penge Média Szolgáltatási Korlátolt Felelősségű Társaság

Penge Média Szolgáltatási Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Onlinemarketing-ügynökség A-tól Z-ig, kiváló ügyfeleknek.

Azoknak a cégeknek nyújtunk magas minőségű szolgáltatást, akik piacvezetők akarnak lenni.
Webtervezéstől a check-out utolsó lépéséig ránk bízhat mindent, az Ön feladata az üzleti modell – a megvalósítást bízza ránk! Megtervezzük és lefejlesztjük konverzióra optimalizált weboldalát, elkészítjük a tartalmát és ellátjuk látogatókkal organikus (SEO), közösségi (Facebook, Instagram) és fizetett (PPC) forrásokból, kommunikációját, email marketingjét automatizáljuk. Önnek már csak a vevőit kell kiszolgálnia.

Esettanulmány

A Jovan webshop, egyedi kerti felszerelések gyártásával foglalkozik, közel 50 éve működő vállalkozás és az 50 éves brend újra gondolását, támogatását hoztuk létre.
Az ügyfélnek nem volt webáruháza, ezért egy egyedi webáruház készítését végeztük el, amely nagyban megkönnyíti a kapcsolattartást és támogatja a gyártást. Továbbá automatizálja az ügyfélkommunikációt és upsell lehetőségekkel növeli a bevételeket. Az ügyfél igény az volt, hogy szeretne új vásárlókat elérni - magán+cégek területén-, ezért piackutatást végeztünk és a feltárt kitörési pontokkal megfelelően elkészítettük a marketing stratégiát és az új webáruházat.
Folyamatos kapcsolattartás az adatok kiértékelése alapján, optimalizáltuk a látogatói forgalmat, így értük azt el, hogy a Covid hatására is folyamatosan nőtt a vállalkozás.