ZoszkoWorks Mérnöki és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

ZoszkoWorks Mérnöki és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Nógrád megye

Cégbemutató

Cégünk többek között informatikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével foglalkozik. Legyen szó hálózatépítésről, szoftverkörnyezetről, új vagy meglévő rendszer átalakításáról, bővítéséről mi megoldást kínálunk kifogások helyett!

Temékeink

Esettanulmány

Pályázaton nyert kisváros 3+7 kamerából álló térfigyelő rendszerének kivitelezése két ütemben. Lakosok száma ~3000, a meglévő rendszer elavult és hibás volt. A project uniós támogatás révén jött lére..
A térségi központ közbiztonsága nem a legjobb, ezt kellett áthidalni a polgárőrök számára telepített - a rendőrséghez integrálható - megfigyelőrendszerrel.
Első körben 3 kamera földkábellel történő kiépítése kandeláberekre illetve a megfigyelő központ kiépítése. Szoftverek és szerver beszerzése, konfigurálása, kezelők betanítása.
Második ütemben 300 méter légkábel kiépítése, wireless átjátszóállomások telepítése és konfigurálása a központi rendszerrel.

A rendszer 1080p élő videót továbbít a település 7 nevezetes pontjáról illetve 3 kamerával figyeli a főteret és hozzá tartozó parkolót. A felvételek szükség esetén visszanézhetők 15 napig.