TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A TERC Kft. Magyarország legnagyobb építési információs szolgáltatásokat nyújtó szervezete, fő tevékenysége az építőipari norma és egységárgyűjtemények, valamint az ezeken alapuló offline és online költségvetés, árajánlat-készítő programok fejlesztése, forgalmazása. Valamennyi programrendszerének azonos adattári hátterét a vállalkozás által kifejlesztett, kizárólagos szellemi termékét jelentő, hazánkban egyedülálló Összevont Építőipari Normarenszer (ÖN) biztosítja. Építőipari tervező szoftvereket, hardware eszközöket (plotterek, digitalizáló berendezések) és kellékeket is forgalmaz, biztosítja a berendezések garanciális és garancián túli szervizelését. Tervdokumentációk nyomtatásával, másolásával, digitalizálásával, komplett összeállításával is foglalkozik. Az építőiparhoz kapcsolódik felnőtt oktatási és szakkönyvkiadói tevékenysége.

Esettanulmány

Magyarország egyik legnagyobb, nemzetiközi cége, amely az építőipar magas és mélyépítési tevékenységével meghatározó országunkban. Németországban és Ausztriában ugyancsak az építőiparban meghatározó vállalkozás.
Az építőipari tevékenységen belül a tervezéshez kapcsolódóan árazott és árazatlan költségvetési kiírások készítésénél, azok ellenőrzésénél az árak kialakításánál, meghatározásánál szoftveres segítséget biztosít a TERC Kft. által forgalmazott TERC V.I.P GOLD Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer, amely alkalmas arra, hogy a beérkező alvállalkozó árajánlatok tételes és összegszerű ellenőrzésében, összehasonlításában segítséget nyújt.
A szoftver segítségével, mint építőipari vállalkozói szervezet megalapozottan tudja kiszámítani a valós költségviszonyokat, amely támpontot jelent a szabad árforma keretein belül a vállalkozás nyereséges vállalási árának meghatározásában. Ugyanez vonatkozik a beérkező alvállalkozó ajánlatok összevetésére, az árak összehasonlítására, a megalapozott döntés meghozatalára.