Professional Information Technology Kereskedő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Professional Information Technology Kereskedő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Pest megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk, ahogy azt a név is sugallja, professzionális, üzleti informatikai szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére. A komplex problémák optimális megoldásához, az összetett és átfogó rendszerek kiépítéséhez, valamint működtetéséhez minden vonatkozásban szükségszerűen magas szintű szakértelemmel kell rendelkezni. A fokozott versenyképesség érdekében szakembereink igyekeznek többet nyújtani az informatika teljes területén - külső informatikai partnerként is teljes mértékig azonosulva megbízóink érdekeivel. Szemléletünket igazolja partnereink dinamikusan bővülő köre.

Esettanulmány

Mivel tevékenységünket teljes körű titoktartás mellett látjuk el, így csak az általános adatokat tudunk megadni. Az általunk ellátott ügyfelek kis és középvállalkozások, a legkülönbözőbb területekről.
Előfordul, hogy új rendszereket építünk, de általában egy meglévő informatikai rendszert kell felülvizsgálnunk és optimalizálnunk az ügyfél tevékenységéhez igazítva. Lehetséges mértékben csökkenteni a manuális munkavégzést és maximalizálni a rendszerek rendelkezésre állását. Amennyiben lehetséges hibatűrő megoldásokat dolgozunk ki.
Az üzleti előnyök a humán erőforrás feladat szerinti optimalizálása, a rendszerek lehető legmagasabb rendelkezésre állása mellett. Ezzel stabil és költséghatékony működés érhető el.