NRCOM GLOBAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság

NRCOM GLOBAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Baranya megye, Győr-Moson-Sopron megye, Pest megye, Somogy megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk, az NRCOM Global ZRT., egy 100% -ban magántulajdonban lévő, informatikai, villamostechnikai és biztonságtechnikai cég. Munkákat Európa szerte, és ha szükséges, a Föld bármely pontján is vállalunk eseti megbízásra és rendszeres szerződésekre is.

A lehető legmegfelelőbb és költséghatékony megoldásokat alkalmazzuk a partnerek igényeinek kielégítésére. A megalakulásunk óta közel 10 éve telt el, és cégünk beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Dinamikusan fejlődik az információs technológia, a telekommunikáció, a mélyépítés, a tárolási technológia, a rendszerfejlesztés területén.

Képesek vagyunk partnereinken elvárásainak megfelelni, a kis és nagyobb projektek esetében is. Rendelkezésre állnak a szükséges minőségi tanúsítványaink is. Beszállítóink és más partnereink legmagasabb szinten való részvételének köszönhetően rendelkezünk értékesítési, szakmai és technológiai tapasztalattal, pénzügyi, logisztikai háttérrel.

Esettanulmány

dinamikusan fejlődő cég, közel 20 éve vendéglátással foglalkozik, Pizzéria, Söröző, Mexikói étterem üzemeltetője
gyors ügyfélkiszolgálás lenne az elvárás, mivel a 5 különböző térben tudnak a vendégek tartózkodni, és nem lehet minden termet egyszerre felügyelni, gyorsan lekezelni. A ételkiszállítás is jelenleg lassú, az adminisztráció miatt.
Pincérek terminált kapnak, ami az integrált vállalatirányítási rendszeren keresztül online küldi a rendeléseket a központi szerverre, ami továbbítja a megfelelő konyhára, pultra, futárhoz.
Tervezetten a rendszer bevezetésével 30-35%-al nő a kiszolgálás sebessége, valamint a vendégek rotációja is. Az egész rendszert az általunk gyártott egyedi szerver számítógép látja el.