NOVITAX Számítástechnikai Számviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

NOVITAX Számítástechnikai Számviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Minőségi Munkához Minőségi Szoftvert! A Novitax Kft., több, mint 30 éve van a piacon. Ügyviteli programok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozunk. Vállalatirányítási rendszerünknél, könyvelő programjainknál (egyszeres könyvvitel, kettős könyvvitel) bérszámfejtő programunknál, számlázó programunknál és egyéb szoftver termékeinknél , a fejlesztéseknél, jogszabály követéseknél nálunk a fő szempont mindig az volt, hogy a könyvelő, bérszámfejtő munkáját segítsük, csökkentsük, szabadítsuk meg a programmal is ellátható tevékenységektől.

Esettanulmány

Középvállalkozás, mely repülőgép üzemeltetéssel karbantartással és légi szállítással foglalkozik.
A cégnek szüksége volt egy olyan komplett rendszerre, amelyben együtt látja a számlázást, a raktárt és a könyvelést is. A Novitax Kft. vállalatirányítási rendszere tökéletesen megfelelt erre a célra a cégnek.
A WINTAX vállalatirányítási rendszer telepítése és használatba vétele könnyen kivitelezhető, nem vesz sok időt igénybe, hálózatban is kitűnően használható. Egyszerre többen is tudnak benne dolgozni, ez jelentősen megkönnyíti és legfőképpen meggyorsítja a munkafolyamatokat. Használata által egyszerűbb, gyorsabb, könnyebben áttekinthetőbb lett a cég számára mind a számlázás, illetve a könyvelés és bérszámfejtés is.