TIPOGRAPHIC Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségü Társaság

TIPOGRAPHIC Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségü Társaság

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Cégbemutató

Cégünk 1989-ben alakult. Fő tevékenységi körünk a nagyteljesitményű multifunkciós berendezések értékesítése (szaktanácsadással és akár finanszírozással), valamint azok háttértámogatására kialakított IT rendszerek, informatikai hálózatok tervezése, építése, telepítése, üzemeltetése, rendszerfelügyelete és távfelügyelete. Cégünk a szolgáltatás mellett, az irodai munkától elválaszthatatlan egyéb termékek értékesítésével is foglalkozik, teljeskörűen, az irodabútortól a legapróbb íróeszközökig. Termékpalettánkon megtalálható minden olyan termék amire egy hivatalnak, intézménynek, szolgáltató cégnek, vagy egyéb irodának szüksége lehet. Több hivatalos megyei képviseleti, értékesítési- és szervizjognak köszönhetően a piacon elérhető legjobb árakat tudjuk garantálni, magas színvonalú szolgáltatás mellett. Cégünknél 2000 óta Minőségirányítási, 2005 óta pedig Minőség-és környezetirányítási rendszer működik. Munkánk elismerésként 2007-ben elnyertük az Észak-Alföldi Minőségi díjat.

Esettanulmány

Felsőoktatási intézmény több ezer hallgatóval és dolgozóval.
Az intézmény informatikai hálózatának teljeskörú üzemeltetése. Kb. 3000 végpont folyamatos menedzselése. Audiovizuális eszközök felügyelete és állandó készenlétben tartása, javítása, karbantartása. Másolás- és nyomtatástechnikai eszközök rendelkezésre állásának biztosítása.
10 alkalmazottunk fizikailag is az intézmény területén dolgozott napi 8 órában, hogy ha bármi probléma adódik, amit távfelügyelettel nem lehet orvosolni, akkor azonnal rendelkezésre álljanak. A nyomtató gépparkot már 4-5 évvel korábban elkezdtük lecserélni és ebben az évben teljeskörűen kialakított egységes brandet hoztunk létre, mely a esetleges hibalehetőségeket a minimálisra csökkentette.