QTC Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

QTC Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Budapest

Cégbemutató

A PROGmasters budapesti székhelyű magán programozóiskola, amely 2016 óta képviseli a minőségi IT-oktatást a hazai piacon. Jelenleg Java szoftverfejlesztővé (5 hónapos) és manuális tesztelővé (7 hetes)
képezzük át a felvételt nyert hallgatókat, akik legfőképpen szakmaváltókból vagy pálya-kiegészítőkből állnak. Nemcsak szakmai képességekkel, hanem soft skillekkel is felruházzuk a nálunk tanulókat, hogy helyt tudjanak állni minden helyzetben. Végzettjeink a képzést követően 5 hónapon keresztül szakmailag támogatott gyakorlaton vesznek részt, ami idő alatt már fizetést is kapnak. Ezután segítünk nekik a partnercégeinknél való elhelyezkedésben is.

Temékeink

Esettanulmány

PREVENCIÓ-EGER Kft.
Web cím: http://www.prevencioeger.hu
Fő tevékenység 8690 Egyéb humán-egészségügyi ellátás
Alapítás dátuma 1995.01.02
Jegyzett tőke 4 440 000 HUF
Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma 2018.12.31
Nettó árbevétel 62 305 000 HUF
Nettó árbevétel EUR-ban 193 789 EUR
Utolsó létszám adat dátuma 2020.05.05
Utolsó létszám adat 9 fő
Tulajdonosok száma 3
Vezetők száma 3 fő
Cégek és a hozzájuk tartozó munkavállalók, páciensek adatainak és vizsgálatainak egységes, átlátható felületen való kezelése
Ezt az foglalkozás-egészségügyi nyilvántartó programot orvosok fejlesztették orvosok számára. Minden olyan funkciót tartalmaz, amire szüksége lehet az alkalmassági vizsgálatok elvégzése során, viszont semmi olyat, amire nincs. Ennek köszönhetően sikerült egy letisztult könnyen átlátható programot alkotni, melynek használatát nagyon gyorsan el lehet sajátítani.
Cégek nyilvántartása
A program intelligens keresőfunkciójának köszönhetően rendkívül könnyen megtalálhatja a keresett céget. A cégeknél található munkakörökhöz fel lehet tölteni a kockázatokat, melyeket egy gombnyomásra elő tudunk hívni vizsgálat közben. Minden cégnél ki tudja listázni az aktív dolgozókat, akár ABC sorrendbe, akár a vizsgálatok lejáratának sorrendjébe rendezve.
Páciensek nyilvántartása EESZT integrációval
A dolgozók alapvető törzsadatain túl visszakereshetőek a rendszerben korábban elvégzett vizsgálatok, feltöltött leletek, beadott oltások, illetve az EESZT integráció révén a szolgáltatási tér nyújtotta információk is.
Az alkalmazás egyik nagy előnye, hogy ezek az adatok akár vizsgálat közben is könnyen hozzáférhetőek.