OLAJOS ÉS TÁRSA Informatikai, Adatvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

OLAJOS ÉS TÁRSA Informatikai, Adatvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Békés megye, Csongrád megye, Fejér megye, Heves megye, Pest megye, Budapest

Cégbemutató

Az Olajos és Társa Informatikai Kft. 2003-ban alakult, korábban a Vállalkozás, egyéni vállalkozói formában működött (1997 óta).
A kiemelkedően magas minőségű szolgáltatásnak köszönhetően a Vállalkozás ügyfélköre folyamatosan nő. Ügyfeleink között ma már, a kis-, és középvállalatok mellett kormányzati és önkormányzati szervezetek is tudhatunk.
Vállalkozás főbb tevékenységei:
- informatikai rendszerek üzemeltetése, felügyelete,
- rendszerintegrációs szolgáltatások,
- információvédelmi, adatvédelmi szolgáltatások,
- szakértői tevékenység

Temékeink

Esettanulmány

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara non-profit köztestületként folyamatosan növekvő feladatokkal és létszámmal tevékenykedik egy erősen változó gazdasági környezetben.
A szűkös anyagi háttér mellett a megnövekedett adminisztratív és adattárolási igények kiszolgálásának is megfelelő informatikai háttér megtervezése, biztosítása úgy hogy az üzemeltetési feladatok zökkenőmentesen elvégezhetőek legyenek.
Nagy megbízhatóságú, bővíthető szerverek bevezetése történt meg, két lépésben. A beüzemelt szerverekre virtualizációs megoldást implementáltunk és a meglévő szervereket migráltuk, A migrálást és a biztonságos ügymenet ellenőrzését követően, folyamatosan lecserélésre kerültek az elavult szerver operációs rendszerek és ezekkel egyidőben az alkalmazások modernizálása is beindulhatott.