Normann-Engineering Korlátolt Felelősségű Társaság

Normann-Engineering Korlátolt Felelősségű Társaság

Pest megye

Cégbemutató

A `70-es évek végén alapított cégünk ma a szélessávú technológiákra fókuszál. Kiváló ügyfélkapcsolataink, tapasztalt mérnöki és kereskedő csapatunk valamint a kábeltelevíziós piacnak megfelelő attitűd alapozta meg a hírnevünket és teszi a Normann Engineering-et napjainkban is sikeressé. A Normann Engineering megalapítása óta folyamatosan azokat az új trendeket és technológiákat kereste, amelyeket ügyfeleink a lehető legnagyobb megelégedettséggel használhatnak. Fiatal és dinamikus csapatunkat az ügyfeleink hosszú távú üzleti sikere motiválja. Cégünk központja Felső-Ausztriában, Welsben található. Leányvállalataink működnek Szlovákiában, Szerbiában és Magyarországon, de jelentős piacunk Németország is. Egyes projektjeink kapcsán mind az öt kontinensen dolgoztunk már.

Esettanulmány

Magyarország legnagyobb távközlési vállaltának a kábeltelevíziós üzletága, az országban több nagyvárosban kínál kábeltelevíziós videó-, adat- és hangszolgáltatást
Az analóg televízióműsorok kikapcsolása és az 1 Gbps-ot meghaladó adatátviteli szolgáltatás nyújtása megkövetelte, a jelenlegi mérőműszer park cseréjét.
A VIAVI (régebben: JDSU, Acterna, Wavetek) műszerkínálatából az ONX630-as műszer gyors működésével, DOCSIS 3.1 ajánlás kompatibilitással, nagyvállalati rendszerhez való integrálhatóságával és tudásához mérten kedvező árával tökéletesen megfelelt a feladatra.