VIOLA SZABOLCS

VIOLA SZABOLCS

Tolna megye

Cégbemutató

Informatikai eszközök javítása, karbantartása. Számítógépes szoftverek telepítése. Általános rendszerfelügyelet. Hálózatépítés.
2008-ban hoztam létre egyéni vállalkozásomat, amelyben elsősorban informatikai eszközök javítását, karbantartását szoftverek telepítését, rendszerfelügyeletet végzek. A vállalkozásom az elmúlt években eredményesen működött, jelenleg 2 munkavállalót foglalkoztat. Több, nagyobb társaság teljes informatikai rendszerének felügyeletét végezzük Tamásiban és vonzáskörzetében. A 2019-es éves nettó árbevétel 20.861 eFt.

Temékeink

Esettanulmány

A társaság 1991 szeptemberében családi vállalkozásként indult. Gazdasági tevékenységünk eredményesebb folytatása érdekében, valamint a növekvő pénz- és ügyfélforgalomra való tekintettel a társaságot 1997. január 1-től jogutódlással Kft.-vé alakítottuk.

A 2007-es évben csatlakozott Magyarország egyik legnagyobb építőanyag beszerzési társaságához az Új-Ház csoporthoz annak érdekében, hogy a cég hosszú távú fejlődését és versenyképességét biztosítsa. Ennek az együttműködésnek az előnyeit a kereskedők és azok ügyfelei is élvezhetik. A kedvező árak és a minőségi kiszolgálás eddig is jellemző volt azi Építőanyag Szakkereskedésre, azonban az Új Ház Centrum országos hálózatának részeként erősebb háttérrel tudja ezeket a jellemzőit a vevőknek biztosítani.


Az elmúlt években folyamatosan fejlesztett, de több alrendszerből álló vállalatirányítási rendszer alkalmazása történt. Az Új Ház Centrum tagjaként a maximális együttműködés és a továbbfejlesztett komplex SQL alapú SAP rendszer bevezetésének megvalósítása optimálissá vált. A megnövekedett választékú árukészlet rendelése, bevételezése, értékesítése a kibővült szakterületekkel egységes, jól és gyorsan kezelhető rendszert igényelt.
A bevezetésre kerülő rendszertől az országos építőipari hálózattá nőtt Új Ház Centrummal -mint legnagyobb beszerzési forrás - történő optimális együttműködés remélhető, amely kiegészül a helyi megnövekedett vevői igények maximális kielégítésével, valamint a teljes ügyviteli, munkaügyi SAP működésével. A teljes informatikai rendszer cseréje, mint hardver és szoftver tekintetében is hosszú távon biztosíthatja a vállalkozás gazdasági eredményességét és stabilitását.