Profitárhely Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Profitárhely Informatikai Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest

Cégbemutató

A Profitárhely Kft. az előd vállalkozással együtt számítva 2007 óta biztosít az ügyfeleinek webtárhely és domain regisztrációs szolgáltatásokat. Később a termékpaletta bővült virtuális szerver szolgáltatásokkal, 2016-tól pedig privát felhő szolgáltatásokkal.

Jelenleg közel 1000 webtárhely ügyfelet és több, mint 1800 domain ügyfelet szolgálunk ki. Ügyfeleink visszajelzései alapján folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatásainkat.

Küldetésünk, hogy szolgáltatásainkkal és ügyfélszolgálatunkkal elősegítsük az ügyfeleink gazdasági sikereit. Ennek érdekében nem csupán technikailag biztosítjuk a kért szolgáltatást, hanem igyekszünk együtt gondolkodni a partnerünkkel, hanem ingyenes WordPress online képzést biztosítunk érdeklődőinknek, és ha igény van rá, akkor a szakmai tapasztalataink alapján segítünk a számára optimális megoldás kialakításában.

Esettanulmány

Az Apollo Coaching and Services Kft. 2014-ben alakult társaság, amely OKJ-s képzési szolgáltatást nyújt.
A 2014-es alakulás után 2015-ben már komoly árbevételt értek el.

Az előd vállalkozásokkal együtt 2000-es évek közepétől működő vállalkozás fő célja és profilja, magas szintű kurzusok és képzések lebonyolítása.

Hegesztéstechnikai és minősített hegesztő képzéseket tartanak több éve az arab-öböl (katar,dubai,emirátusok) kivitelező és építkezési vállalkozói cégeinek minden igényt kielégítve.

Elérkezettnek látják az időt hogy ezen tapasztalatokat kamatoztatva Európában és Magyarországon is a legmagasabb szintű képzéseket biztosítsuk a leendő jelentkezők számára.

Oktatóik nemzetközi tapasztalattal rendelkező, országszerte elismert szakemberek.

OKJ-s képzéseik:
Bevont elektródás kézi ívhegesztés
Fogyóelektródás védőgázos kézi ívhegesztés
Volfrámelektródás védőgázas ívhegesztés (AWI)
Oxigén Acetilén hegesztés(Láng Hegesztés)
A magyarországi piacra lépéshez szükséges a hazai potenciális tanulók elérése. Erre több más megoldás mellett az online marketing eszközök is jól alkalmazhatóak.

Ehhez szükségük volt többek között egy weboldalra, ahová marketing eszközökkel az érdeklődőket irányítani tudják, és ahol az érdeklődők tájékozódni tudnak a szolgáltatásaikról, OKJ-s képzéseikről, ill. magáról a cégről.
A weboldal működéséhez szükséges továbbá webtárhely szolgáltatás és domain regisztráció is.
Az Apollo Coaching and Services Kft. a Profitárhely Kft. ingyenes WordPress tanfolyamára regisztrált.
E szolgáltatás 14 napig tart. A szolgáltatás része egy 8 részes oktatóvideo sorozat, amelyben a WordPress használatát sajátíthatják el az érdeklődők, valamint egy teljes értékű, de díjmentes webtárhely szolgáltatás is a 14 napos időtartamra.

E tanfolyam és webtárhely felhasználásával elkészítették a weboldalt.
A 14 napos díjmentes időszak végén pedig megvásárolták a további működéshez szükséges webtárhely szolgáltatást, és a domaint.

Az elkészült weboldal elérhető a http://hegesztotanfolyamok.hu/ címen.

Ebben a projektben a fő üzleti előnyük az, hogy minimális költséggel tudtak létrehozni egy színvonalas, a marketingcélnak megfelelő weboldalt. A költségeket úgy tudták minimalizálni, hogy nem vettek igénybe külső webfejlesztő szolgáltatást (amelynek a piaci ára legalább 100 ezer Ft körül lett volna), ehelyett a nyílt forráskódú és díjmentes WordPress tartalomkezelő rendszert felhasználva, és a kezelésének alapjait a Profitárhely Kft. díjmentes oktató videóikból elsajátítva készítették el a weboldalt.
Ennek eredményeképpen csupán a webtárhely + domain szolgáltatások díját kellett ráfordítaniuk, amit évente 12 000 Ft-ért vesznek igénybe.