Bencze Frederik EV

Bencze Frederik EV

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Innovátorok és szenvedélyes problémamegoldók vagyunk mind a szoftverfejlesztés, mind a digitális tervezés területén.

Sok mindent fejlesztettünk a mobil alkalmazásoktól az egyedi szoftvereken át az integrált rendszerekig. Rengeteg kihívást kerestünk és találtunk, amelyek révén egy baráti társaságból teljes értékű fejlesztő ügynökséggé nőttünk ki.

Ugyanakkor új projekteket továbbra is vállalunk, mert egy kielégíthetetlen vágy rejlik bennünk, amely programok készítésével és ügyfeleink elégedettségével tartható kordában. Egyszerűen ez teszt minket boldoggá.

Miért válasszon minket?
Küldetésünk az, hogy segítsünk az értékek teremtésében, a testreszabott szoftverek és alkalmazások révén. Függetlenül attól, hogy ügyfelünk kereskedelmi, szociális vagy kormányzati szektorban tevékenykedik.

Esettanulmány

Az ügyfelünk 1993 óta foglalkozik nemes fémek kis- és nagykereskedelmével 6 telephelyen, 56 fő alkalmazottal és évi nettó 1.6 milliárd forintos bevétellel.
A legfőbb cél az volt, hogy a program alkalmazkodjon egy már jól kialakult és átszervezésre nem szoruló cég munkafolyamataihoz, ezért a modernizációra és a testre szabhatóságra helyeztük a legnagyobb hangsúlyt.

Egy korábbi DOS alapú nem hálózatos működésre kitalált nehézkes rendszer lecserélése volt a cél.
A teljes bevezetési folyamat végül 2 teljes évet vett igénybe, s ez volt a leghosszabb ilyen jellegű munkánk a fennállássunk óta. (Jelenleg átlagosan 1/2—1 év egy-egy nagyobb munkánk kulcsrakész átadása.)

A kimutatásokat, jelentéseket hagytuk a legvégére. Itt jól kihegyeztük a cég „műszerfalát” azokra a kimutatásokra, amelyekre valóban szükség van a vezetéshez. Ezek szűrhetőek, kereshetőek és lehetővé teszik az adatbányászatot (lefúrást) is.

Az információk folyamatosan áramlanak a telephelyek között, mindenki mindent lát (jogosultságtól függően persze), így minden azonnali és online, késés nincs semmilyen szempontból.