MFM Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

MFM Vagyonvédelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Győr-Moson-Sopron megye, Heves megye, Nógrád megye, Pest megye, Veszprém megye, Budapest

Cégbemutató

Cégünk egyéni vállalkozásból indult 1988-ban, majd jogszabályi változások miatt először betéti társasággá, később Kft-vé alakult át. Fő tevékenységi körünk a vagyonvédelmi rendszerek tervezése, kivitelezése, javítása, integrált felügyeleti szoftverek fejlesztése, informatikai rendszerekbe történő integrálása, mérőműszerek és rendszerek üzemeltetése, fejlesztése.
iNETMS, iMFMS, iMTECH távfelügyeleti és mérőszoftverek fejleszése

Temékeink

Esettanulmány

Pl. a DIRACOM Kft. (2000 Szentendre, Petyina u 12.) és ügyfelei részére olyan épületüzemeltetést támogató felügyeleti szoftvert terveztünk, amely a részterületek, mint gépészet, vagyonvédelem, okos mérők, beléptető stb. a mérési és integrált eljárások segítségével képes egy rendszeren belül kezelni az ügyfél prioritással rendelkező üzemeltetési területeit. A rendszer pontos mérési (lézer) és 3D információbázis segítségével naprakész információkat szolgáltat a felhasználó számára, segíti a helyi és szolgáltatói tevékenységet, a tervezést és folyamatos felügyeletet.
Ügyfelek legnagyobb problémáját vettük célba, amely a sok épületen, telephelyen meglévő információhiány és aktuális állapot pontos megismerésére irányult. A telephelyek folyamatos változásai, az átépítések, cégeken belüli költözések, költség és felelősség megoszlások gyakran követhetetlenek. A székhelyeket és telephelyeket egy sor külső vállalkozó látogatja, ott munkát végez és a helyi körülményekről nem rendelkeznek aktuális információval. Ezért szükséges volt a beléptető, a videó dokumentáló, tűzjelző, vagyonvédelmi, gépészeti, (okos mérős) építészeti, vállalat-strukturális, infokommunikációs stb. rendszerek egységes szerkezetbe integrálása egy 3D technológiás (LEICA) felméréssel. Így születtek meg a modulárisan fejleszthető iNETMS, iMFMS integrátorok.
A megoldás lényege, hogy egy szerverkörnyezetbe integrálva az ügyfél azonnali és pontos információval rendelkezik aktuális állapotokról, közüzemi fogyasztásról, vagyonvédelmet, rendkívüli eseményeket érintő helyzetekről. Naprakész 3D alaprajzok és gépészeti tervek állnak rendelkezésre belső átépítések, javítások során. Az üzemeltetéshez sokkal kevesebb személyzet szüksége, így költséghatékony eljárásnak minősül. A részfeladatokat többségében szerződéses, külső vállalkozók végzik az összesített adatbázisból származó szelektált információkkal, folyamatos személyes jelenlétet nem igénylő videó és beléptetési adatok alapján. A változások azonnal, általában 3D kontrollmérés során bekerülnek az adatbázisba.