B1IT International Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

B1IT International Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk SAP Business One vállalatirányítási rendszerek szállításával, a rendszerek megvalósításához kapcsolódó tanácsadási, fejlesztési és support szolgáltatásokkal foglalkozik.
Egy vállalatirányítási rendszer olyan, mint egy zenekar hangszerei. Ha közelről megnézzük, akkor professzionálisan kidolgozott tárgyakat látunk, komoly értékekkel, innovációval, lehetőségekkel.
De végül is élettelen fa és fém...
Ezeket a profi eszközöket Önök, a felhasználók töltik meg élettel. Megszólaltatják, játsszák a saját dalukat. De nem mindegy, hogy hogyan szól a dal. Az eszközöket be is kell hangolni, hogy a kívánt dallam úgy szólaljon meg, ahogy azt Önök elképzelik. Mi elsősorban tanácsadónak tartjuk magunkat, akik segítenek a kiváló eszközökön leképezni az elvárt eredményt.

Behangoljuk a hangszereiket, hogy úgy szóljon ahogy annak szólnia kell!

Esettanulmány

Az LZ Theromtrade Kft több mint 25 éve foglalkozik a HOVAL fűtés és légtechnikai berendezéseinek szállításával, beüzemelésével és karbantartásával. A cég éves árbevétele 1.4 Millió EUR, az alkalmazotti létszám 30 fő.

Meghatározó piaci szereplőként országos szerviz lefedettséggel bír, melynek szervezése, vezénylése komoly feladatot jelent a vállalatnak.
A szerviztevékenységet és karbantartási szolgáltatásokat biztosító vállalkozások piacán bekövetkezett változások eredményeként a digitalizáció már nem csak egy lehetőség, hanem sokkal inkább követelmény a piac szereplőinek.

Az egyes berendezések élettörténete, az elvégzett karbantartási és szerviztevékenységek adminisztrációja valós időben kell hogy történjen, az adatok többszöri manuális feldolgozása magában hordozza az adathibák lehetőségét.



A SAP Business One rendszer bevezetése a B1IT Mobil Szerviz megoldással implementálva biztosítja a cég teljes digitalizációját, a papírmentes működést. Teszi mindezt valós időben, az adminisztrációs feldolgozás automatizálása melétt, így a hibák nagyrészt kiküszöbölhető.

Megoldja továbbá a helyszíneken dolgozó kollégák feladatainak központi szervezését, a csoportos kommunikációt és az elvégzett feladatok utófeldolgozását is.


Weboldal: