USERNET Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

USERNET Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

Cégünk egy webfejlesztő cég, hazai kis-, közepes- és nagyvállalatok részére tervezünk és fejlesztünk weboldalakat. A tervezési folyamatot a legmodernebb UX módszertanok szerint végezzük. Ügyfeleink weboldalait hosszú távon üzemeltetjük és a szükséges fejlesztési, üzemeltetési feladatokat is ellátjuk.

Temékeink

Esettanulmány

A Chatler egy hazai fejlesztésű, amerikai befeketető támogatásával indult startup, amely a chatbotokra kínál hatékony alernatívát elsősorban nagyobb ügyfélszolgálattal rendelkező vállalalatok számára.


Feladatunk egy kiterjedt versenytárs elemzés után a cég weboldalának teljes újragondolása, újratervezése különös tekintettel a konverzió maximalizálásra és a lead gyűjtésre. A projektben a versenytárs elemzés mellett, felhasználói élmény alapú tervezést (UX design) és webfejlesztést alkalmaztunk. A cég weboldalának üzemeltetését és továbbfejlesztését is mi végezzük.
A Chatler cég szinte kizárólag a webről szerzi ügyfeleit, ezért egy megfelelően hatékony weboldal kulcsfontosságú a fejlődésük szempontjából. A weboldal az indítást követően Facebook kampányok támogatásával új ügyfeleket szerzettt a cégnek, ezzel több fiatal magyar webfejlesztő szakembernek munkát adva.