Quadro Byte Számítástechnikai Szolgáltató Zártkörüen Működő  Részvénytársaság

Quadro Byte Számítástechnikai Szolgáltató Zártkörüen Működő Részvénytársaság

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye, Budapest, Országos

Cégbemutató

A saját fejlesztésű, közétkeztetési területen alkalmazott programjainkat napi 250 -300 ezer személy étkeztetésénél alkalmazzák felhasználóink. A felhasználó cégek között megtalálhatók a kisebb étkeztető cégektől a napi több tizezer adagot előállító országos hálózattal rendelkezők. Az általuk étkeztetetett területek között találhatók egészségügyi egységek, oktatási egységek, munkahelyi étkeztetés. A programok az élelmezési üzem teljes termelési, értékesítési és gazdasági elszámolását, monitorozását biztosítja. A rendszer segíti a hatékony egészséges étkeztetést és a hatósági normatívák betartását. A programokhoz teljes szupportot és műszaki környezetet is biztosítünk. Jelenleg üzemelő végpontjaink 8 % már Azure felhős környezetben működik. Rendelkezünk NAV engedélyes online pénztári engedéllyel, és WEB-s különböző készpénzmentes fizetési háttérrel. A szolgáltatásainkat jelenleg 14 fő élelmezési és informatikai szakemberrel biztosítjuk.

Esettanulmány

Az 1989-ben négy magánszemély által alapított informatikai cégünk a saját szoftverfejlesztés mellé a kapcsolódó szolgáltatások biztosítására helyezi a hangsúlyt! A több évtized alatt a közétkeztetési területre fejlesztett programjainkat, szolgáltatásainkat jelenleg napi 7 - 800 ezer adag étel készítéséhez használják a háttérben!
Az ügyfeleknek a különböző finanszírozás mellett (bérlet, részlet, vásárlás) tudjuk a programokat, eszközöket, szolgáltatásainkat nyújtani. Több éve már a felhős megoldásokat is biztosítjuk. A Microsoft Gold partnereként több éve már Azure környezetben is működnek rendszereink.
A különböző felhasználási területekre (kórház, iskolák, üzemi étkeztetés, szociális ellátás, közigazgatás, stb.) igény esetén helyi vagy országos hálózatnak is megfelelő feltételeket tudunk adni.Adatkapcsolatot tudunk adni pénzügyi, banki kapcsolatokhoz, de a NAV online elvárásait, és az ASP adatkapcsolatot is tudjuk biztosítani.
A tömeges közétkeztetés biztosításához hatőkony, jól szervezett és gazdasági információkkal folyamatosan ellátott informatikai megoldást kell biztosítani. Továbba a költséghatékony működés mellé többletmúnka nélkül segíteni kell a hatósági normativák, gazdálkodási elvárások, és az egészséges táplálkozás teljesítését.
Az élelmezési üzem termelési, gazdálkodási folyamatait kell rugalmasan, de zárt folyamataokkal segíteni. Figyelve arra, hogy mindig ár-érték arányban a költséghatékony legkorszerübb informatikai lehtőséggel álljunk a nem informatikai vénájú ügyfélkör rendelkezésére.
Az alkalmazásaink paraméterezhetőek a különböző piaci szegmensek és egyéni működéseket igyekszünk maximálisan segíteni. A prograqmjaink bevezetésénél részletes oktatás mellé a helyi specialitások, szokások informatikai hatékony megoldását gyakorlott élelmezési, ditetikai munkatársaink segítik.
Az ügyfeleink naprakész tényszerű adatokhoz juthatnak, amelyekkel a költségeit csökenthetik, munkájuk hatékonyságát növelhetik, szolgáltatásának minőségét javíthatják. Az értékesítésnél 1996 óta tudjuk biztosítani a készpénzmentes fizetést.
Részletesebb információk a www.qb.hu oldalon találhatók.

Weboldal: